* Jaz bi pa svojo (naslednjo) dal na KT, ker nisem velikokrat zaključil noter brez, ampak je fajn občutek
* Me ful vleče, da bi v kakšni zaključil noter brez, ampak se bojim SPB
* Je čist druga, boljša energija, če ti pride noter in ne v kondom
* Sem poslušal vic (in se mu smejal

), da prijateljev prijatelj gre v javno hišo, plača eno uro, konča v dveh minutah, potem pa ne ve kaj bi s preostankom časa.
* LOL, nič ne bo, nagnala ga bo, če se ni prej drugače zmenil.
* Jaz se pač zmenim za 2 izliva, če že vzamem 1 uro (
*FYI drgač sem tip, da bi žensko povabil k sebi najmanj za eno noč, če ne cel dan, sam pač profesionalke ne delajo tako), sam včasih se tega noče zmenit (potem raje vzamem pol ure ali nič), včasih se potem itak oba mučiva, ker vedno ne morem dvakrat. Včasih še prvič ni ta prave erekcije
* No saj zdaj sem priden, čeprav pokvarjene stvari pišem, že dolgo nisem seksal

Oz. "dolgo".
* U bistvu nimam denarja oz. se začenjam ceniti, zakaj bi sploh za to plačeval
* Drgač je totalen turn off, če tip naredi otroka, potem ga pa noče imet.
* Že to, da ženska gre delat splav, tudi če se oba strinjata, je bolj slab pokazatelj, da bo s tega odnosa še kaj.
* Ne vem splav ni tako kakor eni moški kot kakšen K. (se opravičujem, da ga izpostavljam) mislijo, da je to tako kakor da ženska gre po burek. Ni ravno tako. Nikoli ni preprosto.
* Sej zato bi moral biti bolj resen kaj in kako bom šprical. Dokler nimam resne partnerke je očitno edina opcija v kondom. Ne samo zaradi SPB. Tudi zaradi preprečevanja nosečnosti.
* Sam eno je užitek, drugo pa posledice (SPB in morebitna zanositev). Je treba v življenju balansirat - tudi seks.
* No sedaj sem zelo tako - kruto realno, morda deloma neempatično do žensk opisal situacijo.
* Ne vem mi gre na živce, ko me nekam vabijo, pridem tja z avtom, in me potem silijo z alkoholom. In to taki, ki običajno ne pijejo. Naj potem pač napovejo, da se bo pilo.
* Se mi ne zdi sredi tedna najbolj primeren dan/večer za preveč pitja.
* Sej vejo - povabijo me naj čez vikend v klub (ali pa vsaj kak spodoben lokal) in bomo plesali in pili in ne bo nobenega problema z moje strani

Še hvaležen bom, ker mi tega manjka.
* Sem preveč kritičen, vseen je bilo lepo

Bi moral biti bolj hvaležen za to kar imam, četudi nimam tega kar bi si želel (to mi je tudi zadnja rekla zelo empatično... da morda ni takšna punca kakršno sem mislil, da jo bom imel, ampak da lahko pa da bo tudi v redu; ampak sem jo zavrnil potem vseeno

)
* Sem se drugače ful spremenil, odkar sem zbolel. Sem jezen na tisto osebo, ki me je najverjetneje okužila (sem zanaliziral in verjetno imam krivca/tarčo, ali pa sem jaz bil njena tarča)... po drugi strani bi ji pa lahko bil hvaležen, ker...
* Od okužbe sem spremenil notranji odnos do
ful stvari
* Ne rabim več tako nujno ženske, ne seksa, niti nobene ne bom prosil, da gre kam z mano, še manj pa da pleše z mano
* Sem kakršen sem, in tak si postajam všeč
* saarijarvi, jaz sem mislil, da si ti tuki admin. Kot moderator ali global moderator niti nisem vedel, da lahko koga bannaš.

No vsi (tudi jaz) kdaj zvemo kaj novega.
* Jaz če bi bil admin, bi ti dal admina, ne vidim razloga, da ga nimaš

"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)