Sarissima napisal/-a:V naslednjih 2 mesecih imamo na sporedu 4 bolj svečane dogodke, od tega 2 poroki, ena bo v celoti zunaj, tudi žur bo pod šotorom (brrrr).
Pred par leti sem šla na poroko kolegice v črnih hlačah, srajci in elegantnem plaščku, in jih še do današnjega dneva poslušam, da se na slikah vidi da sem bila "kar v kavbojkah"

. Poroka je bila avgusta, imela sem pripravljeno poletno obleko, ampak je scalo 1 teden pred poroko, na dan poroke in žur je bil v nekem fensi kozolcu pri Cerknem (kjer je zvečer temperatura padla na 8 stopinj!).
Ker tudi letos nisem pripravljena zmrzovati, hkrati pa se mi ne da ubadat s poslušanjem kaj sem imela oblečeno, iščem ideje kaj obleči + vsaj približno kam it stvar kupit.
HVALA FUL če mi lahko kakorkoli pomagate

Jaz bi šla v kak šoping center in zavila tja kjer bi mi bilo kaj všeč. Draga znamka še ne pomeni, da si lepo oblečen.
Kot je hayley napisala, h&m, Orsay, S.oliver...oz.kar se ti nekje dopade.
Če se v črnih hlačah ok počutiš, zakaj ne, poživiš z zgornjim delom. 14dni nazaj sem bila na poroki in sem šla prav fotke gledati, so bile tudi v črne hlače oblečene in dvomim, da se je kdo s tem ukvarjal.
Če ne želiš več črnih in morajo biti hlače vzameš kakšne druge, zdaj je itak že jesen in so lepe kakšne take jesenske barve, pisan zgornji del, blazer...tudi oblekca, gledaš, da je bolj topel material in kakšen bolero zraven.
Zase vem, da če bi izbirala oblačila za tak dogodek bolj v hladnem vremenu bi dala hlače in zgoraj blazer. Ni vredno, da sem potem prehlajena še cel teden.
Kupi nekaj takšnega, da bo uporabno še za druge namene, zgolj za nek dogodek je brezveze kupovati in glavno, da se boš v tem ok počutila.
Mogoče pogledaš še na about you, se najde kaj uporabnega