hayley napisal/-a:- na živce mi grejo preveč teh slik iz hribov, potovanj, ker je prav tisto tipično, kar naj bi se pričakovalo, kot da je folk brez osebnosti. En tip, ki je meni pisal, mi ima kar dober stavek v profilu: 'My standards arn't very high but plz hiking, traveling and liking animals is not a personality.' Jaz se s tem strinjam.![]()
- js po mojem privlačnost najbolj vidim iz opisa/ info, ker se vidi osebnost nekoga, ob pogoju, da mi je vizualno vsaj nekaj srednjega, če mi vizualno prav ni, potem ne..
- Slike iz potovanj so lahko dober pokazatelj življenjskega stila - imaš možnost, a bo izbral najbolj zlajnane s hribi v ozadju ali recimo poleževanjem na ležalniku ali pa rajši take, ki dejansko prikazujejo neko zanimivo aktivnost na potovanju oz. pač tip potovanja, s katerim se bo mogoče oseba na drugi strani ekrana lahko poistovetila (ali pa ne); isto recimo, če nekdo objavlja samo slike z luksuznih potovanj - je dober pokazatelj, da s tako osebo verjetno ne bi bilo kompatibilnosti, če so ti wnb luksuzna potovanja v resortih španska vas.

- potovanja sama po sebi seveda niso pokazatelj osebnosti, ampak v kolikor veš, za kakšen tip potovanj se nekdo odloča, pa lahko veliko pove o osebi in kompatibilnosti.
- opis je pomemben, sploh če je iskren, ampak spet, ljudje lahko napišejo karkoli. Rajši nek krajši tekst z dobro izbranimi besedami in zavito malo v foro.