-* je bilo kul poletje, obiskal me je prijatelj iz potovanja po Aziji, in sva tri tedne zganjala avanture po Sloveniji.
-* sva imela res uravnotežen trip, malo zgodovine, malo chillanja, malo hribov, malo morja, malo rek. Najbolj sva se imela definitivno fajn ko sva preveslala Kolpo in kampirala ob reki...takšen res team building.
-* sva karakterno totalno drugačna, in stremiva k drugačnemu stilu življenja...ampak najine vrednote in način kako doživljava svet, sta enaka. Nekako ko daš čez najbolj stresen del Indije skupaj čez, si frend for life.
-* se naslednjič dobiva v Južni Ameriki, samo v kakšni Boliviji, bomo imeli team za en avto, in šli za kak mesec po Boliviji...ali pa Čile, glede na to da je njegov bratranec tam.
-* sva se predvsem veliko pogovarjala, in šla čez čez vso to obdobje po potovanju, in kaj hočeva naprej...sva bila res odkrita drug do drugega, in se nisva "šparala". Poslednično jaz več časa preživim na utežeh, on je pa pustil svojo punco

.
-* imam spet dinamičen mesec, in veliko odločitev glede služb in izobraževanj, in imam včasih samo občutek da čakam druge, da mi dajo novo informacijo da se lahko odzovem in prilagodim...in imam včasih tega malo poln k., ampak tako pač je, ko delaš cel remont na področju kariere in znanj.
-* poskušam na čimbolj eleganten način spet priti v flow state, nazadnje sem bil njemu kakšna tri leta, in mi je dejansko uspelo držati kakšni dve leti, kjer sem bil zelo balansiran. Nekako sem prišel do točke, kjer lahko vso znanje izobraževanja, in mojih izkušenj vkomponiram v svoje življenje, brez da bi moral o temu nekaj razmišljati, imeti refleksije in imeti načrte.
-* se počasi že pripravljam na zimo, k meni pride malo prej, tako da delam velika dela okoli hiše, danes urejam parking, in počasi začnem klestiti drevesa okoli hiše.
-* je bilo na Tame Impali kulsko
-* komaj čakam da se sfinišira bajto na obali
-* trenutno urejam vse za nakup 125cc skuterja, in da spravim pol familije na skuterje, ker smo vsi skupno obupali nad iskanjem parkingom na obali, plus Savudrija je 10km stran...tako da sem imel sestanek kjer sem jim vse razložil, in grejo zdaj v avtošolo, motor je bil pa ravno plačan.
-* se ful manj sekiram kot pred poletjem, počutim se boljše, imam probleme in ovire, ampak ničesar kar ne bi mogel spremeniti ali vplivati.
Predvsem bi rekel, da imam totalen prevzem odgovornosti nad sabo, obnašanjem in zdravjem, kar je ful fajn. Moram pač malo bolj ozaveščati stik s telesom, ne da je to nek projekt, ampak je nekaj kar mi lahko še izboljša spolnost, šport in tudi kasneje kar želim delati.
-* je bila dejansko nasjbolj stresna stvar zadnjih 3 mesecov, to da mi je avto nagajal v Bohinju, in to je bilo to...vse ostalo sem si ustvaril sam.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.