* mmm je pač razvajen katolik, ki kakor sem že pisal. Zaradi svoje vere in globoke povezanosti z Bogom je mislil, da mu bo Bog dal najlepšo, najbolj uštimano žensko na svetu, ker... ga Bog ima pač rad
* Ženska, ki primarno skrbi za videz, pa jo bodo naenkrat zanimale duhovne kvalitete
mmm-ja
* Na začetku sem se
fajtal z bivšo, ker sem mislil, da sem res naravno lep, in mi je to ona postavljala pod vprašaj. Ampak če ji nisem lep, zakaj je potem z mano - tega nisem razume. Očitno sem od žensk v družini vseeno dobil nekaj komplimentov, da sem lep.
* Sem to noč sanjal otroka od bivše. Ne vem, imel je iste zdravstvene težave kot jaz.
* Anyway, nič ni hujšega glede mojih zdravstvenih težav, razpleta se. Otrok od bivše pa naju je verjetno s svojo dobrovoljnostjo povezoval. Če ga ne bi bilo, lahko da sploh ne bi začela, pa verjetno bi pozneje prej končala, če naju kdaj ne bi "držal" skupaj. Še ena tema za psihoterapijo. Upam, da ne njegovo
* Še to. Je pa ful bolelo. Ne vem, če sem postal toliko občutljiv, ampak res je ful bolelo. In ful časa. Hujše od korone.
* Jah hayley sem se malo "hvalil", kako je tam na drugi strani. Ne more vsaka tega poslušat, a hayley je tko dost seksualno odprta (sam včasih se mi zdiš, da kakemu tipu, če ti je všeč, preveč naivno slediš - tako da bodi previdna s temi Tinder tipi

...posebno tistimi, ki že na daleč objavljajo neke sex scene)
* No ampak hayley je tko - tudi dost
empatična. Nisem tega vedel, tukaj iz prispevkov in dopisovanja sem jo bolj med razumske ljudi uvrščal. In me je pač že na pijači usmerjala bolj v
normalne vode. Saj lepo, da se hvalim, a naj probam še kaj z običajnimi ženskami
* Jaz sem se po tisti delavnici, o kateri sem že pisal, ful čustveno odprl. Ker sem ocenil, da me drugi če vidijo moja čustva, ne morejo raniti. Oz. me čustvena odprtost celo brani pred ljudmi. To bo tudi veliko sprememb za okolico - ne zgolj zame.
* hayley je imela pač tudi nek (zdravstven) zaplet to poletje. Jaz pa sem se čustveno odprl. In naju je nekak naneslo in zaneslo skupaj. Da se zdaj najini energiji ne motita več toliko oz. se delno lahko poveževa. Ne romantično, žal ne. Lahko pa rečem, da imam po 10 letih nazaj prijateljico oz. jo bom mogoče imel. Mogoče ne bo hayley, ker ne bo imela časa, mogoče bo kaka druga. Vseeno je lepo, ker sem to že ful pogrešal
* Ne vem, jaz jih imam na Tinderju, ki ga sedaj imam že 2 meseca aktivnega, kakih 20 matchov vse skupaj. Sem pa včeraj, ko sem dopisal en stavek v opis, dobil enega novega. Spet ena z zakritim obrazom
* Pa ena mi 1x dnevno odpisuje, včeraj je že bila malo bolj motivirana, pa ji potem jaz nisem utegnil odpisat

Mi druge stvari hodijo zdaj po glavi.
* Matche je tudi hayley približno ponazorila. Tip ji/ti je všeč, ampak tko tko - za rezervo... so še drugi, bolj zanimivi... in pol ga/jo tam gledaš, nekateri ostanejo v vrsti za vedno

"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)