Hmm, pomoje jo je zmotilo to da si ji zamolčal zadeve in potem misli, da ti ne more več zaupat.
Poskusi razumet, da ženske večkrat naredimo iz muhe slona in si svoje zgodbice predstavljamo - morje, razvrat, alkohol, sex...
Pomoje jo je še kaj drugega motilo v zvezi in je to samo bila pika na i, da gre. Ne vem kaj naj ti rečem, poskusi se ukvarjat samo s sabo in prepričana sem da boš pri naslednji izbiri punce imel več sreče. Meni se zdiš tko po pisanju dokaj vredu, je pa res da smo slišali samo tvojo zgodbo in ne njene. Glede preteklosti pa mislim, da je potrebno spoštovati željo partnerja o tem, da je to zanj boleča tema.
Kilogramčki preveč pa mislim, da tukaj niso bili ključni. Tudi moj partner ima par kg preveč, raje to kot da je kost in koža

Ne jo klicat, pusti jo da predela, če te bo želela videt ali slišat, se bo sama oglasila. Pusti času čas, pomagal ti bo samo čas. Ko so meni to povedali, ko sva se s bivšim razšla, nisem verjela, ampak potem vidiš da je to edino kar pomaga. Nobenega kontakta z njo, posveti se sebi in svojim hobijem. Nova punca ne bo prišla jutri, ampak bo sigurno drugačna kot prješnja in tudi razmerje bo drugačno.
Ne razmišljat da nobena ne bo tak fajn kot je bila ona, ker to dejansko ni res. Ko sem zaključila zvezo, ki je trajala 2 leti s fantom s katerim se bila prepričana da se bova poročila in imela otroka, sem mislila da takega več ne bom spoznala. In ga res nisem, spoznala sem veliko boljšega fanta