Vprašaj me... #47

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Re: Vprašaj me... #47

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Fotografiranje, sobne rastline, graviranje na steklo, zdaj se bom začela učiti še na les, treningi s psičko.

Ponavljam :)
The world is as you are.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

Hm... bolj malo imam časa za hobije, zadnji čas bi to bili parfumi ter občasni hobiji joga, pilates.

Neka splošna področja, ki so mi zanimiva in sem jih zadnji čas vsaj občasno prakticirala ali pa samo določeno obdobje v zadnjem času so pa: parfumi, ples (swing sem na zadnje in bi šla še na kak tečaj, ma kolikor vem, jih med poletjem bolj ni in se nadaljujejo jeseni), hribi, vožnja z motorjem
(na zadnjem sedežu :D , jaz nimam izpita A kategorije, ampak mi je za zdaj ok tako).

Tudi obiskovanje manjših koncertov, poslušanje žive glasbe, bolj novejših skupin po večini, če se to šteje kot hobi. (Glasba na splošno mi je nekje med top stvarmi v življenju)

Ponavljam

* Pri fotkanju v prejšnjem vpr. sem valda mislila, da rada fotkam, kaj se mi dogaja v življenju, ne sebe. :lach: Mi je všeč tak stil slik sicer, tudi na potovanju sva midva imela tak stil fotografij, 'v dogajanju, gibanju', ne kot portret ali poziranje. Tudi sama sebi sem znotraj nekega dogajanja, gibanja ujeta bolj všeč, kot da bi zgolj načrtno pozirala.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

Hm.
Kuhanje in peka (sploh torte zelo rada pečem), prčkanje po domačem vrtičku (in vse kar pride zraven, od vzgoje sadik naprej), hajki (ne nujno hribolazenje, večji del zadovoljstva mi prinaša to, da odkrijem en "nedotaknjen" ali pa res lep kotiček v mestu ali naravi), zelo rada tudi fotkam (sicer samo s telefonom, ampak mi iskanje *perfektnega* kota za ujet sladico/portret/reko/drevesni list in potem urejanje teh fotk prinaša ful globoko zadovoljstvo).
Že nekaj let na on in off (deloma zavoljo korone) hodim tudi na jogo in plesni tečaj.
Drugače pa definitivno kar nekaj časa porabim za Netflix ( :oops: žal (preveč) obožujem serije) s kolegi pa igramo Pathfinderja in DnD. Za računalniške igrice trenutno žal nimam časa/zagona, kljub temu da jih zelo rada igram.
Aja in komaj čakam da se spet odpravimo kam "v svet". Zelo rada hodim po Evropi in spoznavam nove štorije, ljudi in seveda hrano :D.

Kaj si počel/a za vikend?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ash. »

Bla na morju - plaža, kolesarila, sprehodi, veliko in dobro jedla. :)

Ponavljam + kaj je zate popoln vikend?
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Nic posebnega, slabo vreme. Edino vceraj (kar sicer pri nas ni vec vikend) smo sli ven na zajtrk in s tamalim.sva sla potem na bazen.
Popoln vikend? Ne vem, da lahko spim?

Ponavljam popoln vikend
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a mmm »

S svojo na morju, podnevi kopanje, zvecer najprej lokal + nekaj gin tonicov, ona naj pije kar njej pase, pol pa clubbing, yeah :cool:

2 dni oz. 1,5 dan preziviva sama, kaksen dan pa se v druzbi kakega drugega para, lahko tudi posameznice/-ka, zakaj pa ne :)

A se mi kera pridruzi na tole oz. se jaz pridruzim komu? :mrgreen:

No, to ni vprasanje. Kar ponavljam :)

P.s. bi mi pa bil popolni vikend tudi spanje oba dni do 12ih, pa nevem ce bo to izvedljivo pred jesenjo/zimo. Toliko se dogaja da enostavno ne morem biti doma :|
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Ta vikend mi je bil npr super: v petek sem sla zvecer na dolg sprehod s psom, v soboto sva vstala ob normalni uri in urejala vrt na soncu, sla do Obija, privlekla ven hammock.. zvecer pa na pizzo v druzbi. :) v nedeljo sem vecinoma spala in gledala friendse :oops:

najbolj nenavadno / cudno / smesno ime ali priimek, ki si ga kdaj slisal/a?
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ash. »

JOJ, tega še vedno ne morem pozabit: Liza Lati*a. (vstavi pod zvezdico :wink: )
Kdo da takšno ime svojemu otroku, no?? :nein:

...

Koliko po navadi znaša tvoj budget za potovanja?
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Praktično nikoli si ne postavljam budgeta za vnaprej. Sem bila na 100eur za 1 teden potovanjih in 100eur za večerjo potovanjih, težko bi rekla katera so mi bolj posebna in se jih rajši spominjam :P

Ponavljam + na kak način si sploh postavite budget (tisti ki si ga) ?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Firestorm »

Si postavim nek okviren budget, itak čist odvisno od destinacije. Rada poiščem ugodne letalske in busne povezave in nastanitev, ampak potem ko sem pa tam, mi je pa fino, če lahko tudi kaj zapravim - za kulinariko, kako razstavo, bolj avanturistična doživetja...itd. mi ni fajn, da bi nekam šla, pa si potem nikoli nič privoščila. se spomnim ene kolegice, ki je želela, da vssak dan v hostel hodimo za kosilo kuhat riž in zelenjavo. to mi res tko ni blo :D saj kul za kak dan, sam lih da bom vsak dan sredi dneva nazaj v hostel hodila, da par evrov prišparam, pa ni šans.

Ponavljam vprašanje :)
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Podoben odgovor kot Firestorm. Sparam na prevozih in letalskih, za nastanitev ne rabim luksuza ampak svojo sobo pa ze - v hostlu sem bila nazadnje samo zato, ker je kolega bil zelo sparoven in hotel tja (je tudi bolj sorte za kuhat pasto / riz. :D ).. to mi je bilo ok v srednji in med faksom, zdaj pa imam prevec rada svojo zasebnost. Si pa ne delam budgeta, realisticno vnaprej vem, koliko bo minimalno slo - in se s tem sprijaznim ze prej.

se spomnis kaksnega svojega fail kosa oblacila ali outfita iz najstniskih let?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

ja xD v bistvu imam še vedno nekaj teh oblačil, ampak kot delovna. v bistvu sem se v najstniških letih oblačil skrajno dolgočasno (oversized hoodie in cargo hlače), kar mi je kot nesamozavestnemu introvertirancu, ki ni maral pozornosti, pasalo. sem pa bil v okolju kjer je bila stilska raznolikost nekaj običajnega, tako da noben ni kaj dosti gledal na to, kaj kdo nosi.

sicer tudi zdaj imam precej nevpadljiv stil, se pa sigurno oblačim bolj okusno in nikoli ne bi šel več ven v takih cunjah kot v tistih včasih.

ponavljam.
hej norci :)
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Ne, ker je bila konec 90ih, zacetek 00 najboljsa moda in se lahko vsi na glavo postavite. Nizke hlace na zvonec ftw. Oblekice cez kavbojke 4eva. Neuporabni tanki dolgi sali so cute. Fight me.

Moda katerega desetletja ti je najblizje?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

80', 90' in zgodnja 2000 so bila, kar se mene tiče, najboljša obdobja v vseh okusih, kar se tiče mode, glasbe, filmov ipd.. v bistvu mi je žal, da se nisem rodil 20 let prej :)

ponavljam
hej norci :)
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Vem da mojemu je tudi najbolj všeč 2000 moda (I guess da zato ker so takrat fantje "naših" generacij odkrili svoje genitalije :D ).

Drugače pa recimo petdeseta so mi bila vedno ful všeč, pa tudi bi sama nosila take obleke (oz nosim trenutno dostopne približke). Poudarjeni ozki pasovi, midi obleke na A, zgornji deli bolj zaprti, ne-poudarjeni.

Kaj ponavadi ješ za zajtrk?
Odgovori