(* mi je zdaj povedal da glede hepatitisov se cepi 3x v obdobju 1 leta, stane okrog 200e vse skupaj, tako da to ne pride v postev)
Sem vidla da so v fb skupini ljudje tudi pisali, da so šli tja in se niso nič cepili.
On je pa že z vsem cepljen, kar je v Ugando šel.
Kar se komarjev tiče, tam je zdaj susno obdobje in njihova 'zima' tako da del leta je tak D a naj bi bilo komarjev manj.
No mogoče kdaj tudi Indonezija, čeprav me po pravici bolj mikajo Sr., J Amerika, Karibi, Indija bolj od Indonezije.
Enkrat sem brala nek blog enega tipa, ki je bil po vseh kontinentih in naj bi mu bila najljubša območja Afrika ter Srednja Amerika.
Drugace tudi na Zanzibarju naj bi bile lepe plaže, samo malo bolj turistično očitno zadnji čas.

Drugače ne vem, kaj je (že 2.?) potrebno omenjati, kako nekdo ne bi šel z nobenim razen, njegovim partnerjem in neke podobne stvari, kako nekaj nebi, kar drugi..
Meni marsikaj ne deluje privlačno kar kdo drug počne oz. na kakšen način živi oz. mi je boljši način, kot jaz nekaj počnem, ali kar se meni dogaja, pa ne grem to posebej pisat in izpostavljat.. Meni bi bilo tudi kakšna stvar/ aktivnost/ način življenja od koga drugega zelo brez veze ali dolgočasna..
Če greš samo na plažo ležat, ja logično, da je malo bizarno it ležat na plažo z nekom, ki ni partner, ali ki ga ne poznaš dobro...
Isto je hčer od prijateljev mojih staršev že velikokrat šla na izlete z letalom, potovanja, s svojo mamo, namesto z dolgoletnim partnerjem, kako, zakaj, tako, mi osebno res dol visi, se ne ukvarjam s tem, kaj in kako drugi počnejo..
Boljše, da človek zamenja večkrat destinacijo, kam bi šel, ki je tudi posledica preverjanja vseh pridobivanj viz različnih držav, deževnih, suhih obdobij, kot da se narišeš naenkrat nekje čisto nepripravljen in ne veš, kje se te glava drži. Če hodiš le po Evropskih prestolnicah, se pa s preverjanjem različnih pogojev res ne rabiš dodatno ukvarjat..