* "Prijatelj":
(sva se pogovorila)* Ženske:
- Tinderašice itak - proklete babe, neki se pomatchate, potem pa odpisuje enovrstičnice - govori kej, sej rade govorite

ne da se mi več biti moški na tem svetu, a ne more ena mal interesa zame pokazat

zabavaj me, jebemti
- zunaj - vidite, da sem samozavesten, pristopim, probam plesati, a je res tako težko se malo odpreti. A sem res fucking tolk odbijajoč vsem?!?
(OK spomladi mi je šlo bolje, moram si mal pavze vzet, je prevroče zdej

)
Ja pa še to, da sem največ potrditve od drugih žensk dobival spomladi, ravno takrat ko sem bil z eno v "napol vezi". Ravno takrat so plesale z mano, pristopale do mene, še v Cvetki sm se z eno zapletel - no to je k sreči bilo malo za tem, ko sem "prekinil" s tisto, tak da sem imel čisto vest
Fucking shit, zdej pa bolje plešem, vsak dan sem boljši, ampak trenutno pa res nimam sreče
* Sam sebi, moja familija, cel svet
- da sem se pač razvil v takega ne-seksi moškega, brez identitete, brez moške energije, brez mišic, brez privlačnosti
- OK, moram to mal spraviti v jok, ful rad bi jokal to noč, mislim da mal rabim
(Tema je o tem kaj mi gre na živce, vem da delujem zelo negativno, ampak mogoče rabim dati te stvari točno take kot so ven. Po drugi strani sem vesel vsakega majhnega uspeha v službi, v plesu pa doživljam srednje velike uspehe, tako da ni tolk črno kakor se tukaj bere. Imam pa v možganih, psihi in duši kar precej blokade ki kar lepo pritiska name - to se vidi v tem da res lahko nizam ogromno stvari, ki mi grejo na živce)
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)