* Ko bi vsaj bil magician, pa sem očitno še vedno zgolj računalničar, ki ne razume nič
* Vsakdo ima pravico do zasebnosti, tudi jaz
* Se mi je zgodilo, da je nekdo imel zelo dobro intuicijo, predobro, zlasti ker jo je imela oseba, ki je nikoli ne bi uvrstil v tak krog
* Zato sem pač najprej vprašal o stvari edino osebo, ki sem ji to stvar povedal na tak način, na kakršnega sem slišal od druge osebe v hecu nazaj. Verjamem, da mi je zamerila, vsaj malo, ampak moral sem to narediti.
* Potem sem se šel igrat na relativno nerazumen ukrep, se vidi da sem računalničar, po mojem nima smisla kaj sem delal naprej, je bilo zgolj malo "vježbanja" namesto delanja trebušnjakov al pa sklec
* Itak da vem kdaj se prijavljam v svoj Facebook in v svoj Messenger in iz katerih naprav in nobene neprepoznane naprave ni bilo na seznamu, kar itak občasno prečekiram
* Vseeno sem počistil stare shranjene naprave, čeprav je zraven timestamp, da se nisem nikoli (že leta) prijavil iz njih. Preventivno sem jih odstranil, valda bi se timestamp posodobil če bi mi kdo ukradel "cookie" iz katere od njih
* Vedel sem že nekaj časa, da mi 2FA preko Facebook aplikacije, ki sicer niti ni nekam varna ne dela in sem se občasno moral potrjevati preko SMS-a, ker koda v aplikaciji se začuda sčasoma ni več matchala. Temu nisem posvečal pozornosti, sedaj sem, sem poresetiral še to, da sedaj 2FA dela preko na aplikacije. Bi rekel, da je Facebook tako zelo lame, da jim je enkrat nekaj v bazi odpovedalo, in tudi temu ne bi posvečal pozornosti, zakaj tak način prijave več ne dela
* Ne vem, morda bi moral pogledati še pravice kakšnih Facebook 3rd party aplikacij, čeprav malo dvomim, da le-te imajo dostop do vsebine pogovorov v Facebook Messengerju. Ostalo pa me ta hip ne zanima.
* Tak da bi rekel, da sem tukaj naredil čistko čez, čeprav po mojem ni bilo potrebe, ker sem že prej imel vse pod kontrolo. Če je kdo mnenja (mogoče slovenc79 ima kdaj kake dobre ideje

), da moram preveriti še kak dostop/pravico kake aplikacije, se priporočam. Več glav več ve, Facebook ni nikoli bil nek predmet mojega zanimanja
* No saj bi rekel, da bodo določeni sedaj malo bolj pazili kaj/kako komunicirajo in se šalijo z menoj, razen če po nekem čudežu poznajo vsebino mojih Facebook Messenger pogovorov ali pa še huje imajo še kak drug dostop, po nekem čudnem - bi rekel sila čudnem - spletu okoliščin pa kljub temu ne vedo, da pišem tukaj
* No saj nisem neka pomembna oseba, sem en beden revež, samo svojo zasebnost pa vseeno cenim

Ni mi ql, če nekdo toliko stvari o meni zadane, četudi v šali

Ker ne verjamem, da je zadel.

(drgač bi mi bilo vseeno)
* Da sem čist beden bi lahk potrdil s tem, da se strinjam s hayley, ko je komentirala, da je vse to moje iskanje žensk mučno. Ja, res je mučno, tudi meni že, bralkam tukaj pa že precej dolgo bi rekel. Jah, sem (pa ravno tudi danes še to

) dobil eno tako zavrnitev, da več ne vem kaj bi. Morda sem dovolj močan, da lahko svoj "projekt iskanja ženske / partnerice / ljubezni svojega življenja" odmislim. Tako bi bilo najlažje in za mene in za vse, ki me berejo. Da postanem dovolj srečen s samim sabo, odmislim na vse ostalo, in preprosto začnem uživati v svojem življenju.
* Priznam, da:
- Ne glede na burno reakcijo čiščenja, ki sem jo podrobno opisal, sem zadnje dni, tudi danes, kar precej zadovoljen s samim sabo
- V službi mi je ratalo nekaj, v kar sem vložil veliko energije, in tudi če morda noben drug ne bo tega prepoznal, meni veliko pomeni, da mi je točno ta stvar uspela

"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)