* Ma pejte hayleyina priznanja komentirat v Klepetalnico, zlasti če je to edino kar imate za počet. Če že komentiraš, dodaj še kaj svojega, sedaj ko imamo novo temo odprto.
* U bistvu realno gledano mi ne gre OK.
* Bivša se je "politično" obrnila čisto po vetru, sedaj zgleda kot da sem jaz edina črna ovčka. Če ne drugo so mi pokazali ali pa življenje, da se vse da kupiti, da se jo s pravo ponudbo da obrniti kakorkoli si kdorkoli poželi.
* Jah, pač je bolj uspešna od mene, bom moral živeti s tem.

In s tem, da očitno nisem opazil, da nima nikakršnih (moralnih) načel. Oz. ne razumem.

Večkrat je jokala čist potrta okoli mene, me sekirala s svojimi problemi, sedaj pa s temi taistimi ljudmi pije pivo (pivo je itak bljek, imam boljši okus za pijačo

)
* Saj meni tudi gre bolje, kakor ko sem bil z njo. Edino v tistem delu kjer sem bil not zaradi nje, me pa več noben ne rabi/pokliče

Nekdo mora biti za vse kriv. Ampak preden sem "poznal" njo, tudi nisem bil kaj velik aktiven v teh vodah, in zdaj ko nje več nimam, me spet ni. OK, je sedaj malo slabše celo, ja.
( Če bi jaz in bivša bila v zamenjanih vlogah, jaz nje ne bi izključil na tak beden, v bistvu "grozen" način, kakor je to ona storila meni. Očitno res ne znam brati ljudi, oseba s katero sem živel toliko let, očitno res ni ql )* Ja vem, da se preveč obremenjujem s to bivšo.

Si grem na živce, da je očitno nisem (bolj) prebolel.
* Jah, torej moja realnost. Energijo sem fokusiral v ples, pa ne vem če delam tam še kak napredek. Ne vem, če je to stvar v kateri bom sploh lahko dober. Morda sem v tistem, kar sem počel z bivšo toliko let, vseeno boljši. Ampak v plesu uživam, kar je še OK. Na eni točki je bil velik napredek, sedaj ne vem kje sem
* Saj OK, ples je OK. Socialno sem pa v shitu, samo da ko uživam v plesu tega ne opazim, ta večer pa sem spet opazil.
* Nimam nove družbe in v klube še vedno pogosto zahajam sam, kar verjetno niti ni najbolj pametno. Glede družbe v nightlife-u imam zgolj enega prijatelja, ki je precej egoističen in s katerim se ne moreva povsem uskladiti. Ampak lahko sem hvaležen zanj. Moral bi biti.
* No, to je moja realnost. Ne vem zakaj mi gre tako slabo, ker sam sebe vidim kot človeka, ki zlahka navezuje nove stike. Saj dejansko jih, to mi gre kar dobro. Potem se pa nekje zatakne, ker se očitno folk ne počuti dovolj dobro ob meni.
* Tudi letos bo dopust izziv. Bom spet šel sam? Priznam, da me je to začelo kar matrati. Morda sem zato se hitro hotel vezati na novo žensko, ker očitno edino to znam. Dobiti novo partnerko in se pretvarjati, da je vse OK. Čeprav še zdaleč ni, ne (z)morem tega več.
* Ni OK ne biti sam, ampak pri zadnji sem se očitno odločil, da je bolje biti sam kakor z njo in tega ne obžalujem. Bom pač hodil sam po svetu še naprej, dokler se mi nekaj nekje ne posreči. Če ne se bom pa tega itak navadil.
* No, to je moja realnost. Daleč od idealnega sveta

(Ljudje ne zdržijo ob meni in/ali pa jaz ne ob njih

)
* Družbe sicer nekaj imam. Zelo razmetane. Lahko posamično z veliko ljudmi grem v prostem času na pijačo. Zvečer/ponoči skoraj z nobenim. Sem pa glede nightlife tudi sam specifičen (vsaj gleda na svoja leta

). In za dopust tudi nimam družbe. No, to sem jaz, saj morda me je kdo tukaj že prebral, morda niti nocoj nisem nič novega povedal

"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)