Odgovori in vprašaj ― tokrat bolj sočno

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica

Re: Odgovori in vprašaj ― tokrat bolj sočno

Neprebrana objava Napisal/-a Ash. »

Womanizer in analne kroglice.

Kaj bi bila tvoja izbira lokacije seksa, če ne moreš izbrat postelje oz. le-te ni na voljo?
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

Hm bi morala bit malo bolj razložena situacija, ker da sva pri meni ali pri njemu doma in da postla ni na voljo, je malo nepredstavljivo, potem je bolj situacija, kaj če nisi pri nobenem doma, kaj bi naredila?

Če bi bila pri sebi doma in bi mi čudežno izginila postelja :D , bi najbrž dala kakšne deke potleh (v spalnici) in bi potleh, na kavču ne bi, ker nekako nikoli ne vem, kdaj bo katera cimra domov prišla ,tudi če bi bila na začetku sama doma. Če ne bi bila opcija pri nobenem doma, potem pa avto, če avto ne pa I guess dekca nekje na prostem.

Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
jstsmjst
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jstsmjst »

Stol glede prejsnega vprasanja.

Če se ujameš z nekom ful predvsem v poljubljanju in z oralcom in prstki te vsakic in veckrat pripelje do orgazma kok je potem deal breaker da ima majhen penis torej 12cm dolžine 14cm obsega?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Am, ne vem točno koliko so obsegi, za enega bivšega partnerja sem vedela dolžino.. Meni je to kar minus, sploh, ker sem bila najdlje v zvezi z enim, ki je imel bolj nadpovprečne dimenzije( Oz oba s katerima sem bila v zvezi najbrž sta imela) in sem navajena na tisto. :D

Ponavljam
jstsmjst
Sramežljivka
Sramežljivka

hayley napisal/-a:Am, ne vem točno koliko so obsegi, za enega bivšega partnerja sem vedela dolžino.. Meni je to kar minus, sploh, ker sem bila najdlje v zvezi z enim, ki je imel bolj nadpovprečne dimenzije( Oz oba s katerima sem bila v zvezi najbrž sta imela) in sem navajena na tisto. :D

Ponavljam

.ok razumem sam kljub temu da ji pride z manjsimi prsti in da je nenormalna kemija bi skenslala tipa zarad velikosti?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ne vem, če ima smisel to spraševati na forumu... Kaj je zdaj tvoj problem, da misliš, da imaš premajhnega za eno..
Drugače glede obsegov se sploh ne spoznam, koliko je povprečje in koliko je 14 cm... :D

Je kaj takega kar te zmoti pri spolnem partnerju, kar se tiče anatomije, lastnosti oz česar recimo da on ali ona, ne more spremenit?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

ne vem če to šteje ali ne - turn-off so mi očala (korekcijska) na ženski (medtem ko sončna očala so mi pa všeč). česa drugega se pa ne spomnim, da bi me ravno zmotilo.. mogoče ful velike sramne ustnice mi tudi niso všeč, ampak verjetno bi se navadil.

ponavljam
hej norci :)
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

jstsmjst napisal/-a:torej 12cm dolžine 14cm obsega?

Oddly specific but OK... :D
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

:lach: :lach:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

A 14 cm je kao veliko za dolžino 12 cm? Od mojih spolnih partnerjev si noben niti ni meril Oz ni vedel teh dimenzij, bivši si je 1. izmeril dolžino 1x proti koncu zveze, se to bolj za zajebancijo... Ne vem kdo so ti ljudje, ki vse svoje dimenzije vedo, ali D a ženske vedo za tipe... Kaj so jim šle same merit Al kaj?? :D
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Tipi, ki so zakompleksani z velicino svojih penisov, mainly.
jstsmjst
Sramežljivka
Sramežljivka

Ne no you are missing a point...poanta vprašanja je bla če tip pripravi punco do orgazma s prsti in jezikom večkrat zapored ampak nima 18cm velkega kot njen spolni partner ampak manj ali ji lahko pride z njegovim manjsim penisom., oz.ce seksas zdj z Janezom k ma 18cm dolgega debelega iin spoznaš Markota ki ima manjsiga dost a je deal breaker to ne glede na to da ti skoz pride k ti jo rajca...evo :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Meni je pomembno, da ga dovolj čutim med seksom, tudi če bi mi prišlo na druge načine.. mi je bolj pomemben seks kot igranje s prsti.. sicer je skoraj vseeno, ali bi si to delala sama sebi ali bi mi kdo drug.. Sicer pa te s prsti in jezikom lahko ravno tako zadovolji nekdo, ki ima večjega + še čutiš ga dobro med seksom.

Sicer nekaterim ženskam, ki so ekstra orgazmične s penetracijo, če sklepam po eni moji prijateljici, ji je prišlo z vsemi moškimi, s katerimi je seksala, od različnih velikosti penisov... pri enem je enkrat komentirala, da ga njegoiva velikost motila, ker je imela občutek kot da seksa z otrokom/ fantkom, ampak orgazem je pa bil...
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

mislim da se čisto vsak vsaj v najstništvu, pa tudi kasneje, sekira glede svojega videza, pa tudi drugih stvari na telesu, ker živimo pač v taki družbi kjer je ocenjevanje drug drugega vsakdanje, še posebej v letih ko človek še odrašča. mislim da ni moškega, ki si nikoli ni vsaj iz firbca meril tiča, pa še marsikaj drugega, pa tudi žensk, ki se ne bi ukvarjala glede velikosti jošk, riti, pa še marsičesa, ne.

zdi se mi da je tale jstsmjst nekaj let mlajši od tistih, ki smo se že zdavnaj nehali ubadat s tem :)

mislim pa, da kdor se pri seksu omejuje na razne telesne mere, ima zelo revno domišljijo. tako da mislim, da se zaradi nekoga, ki te samo zaradi takih malenkosti zavrne, res ne splača sekirat.
hej norci :)
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

2x
Zadnjič spremenil _patchouli_, dne 06. Maj. 2022 16:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori