Vprašaj me... #47
Re: Vprašaj me... #47
Ko sem delala sem si zjutraj na poti kupila zajtrk, v službi kasneje maluca-prinešena od doma in doma potem bolj konkretno kosilo-večerja, oboje v enem. Včasih sem skuhala dan prej, večinoma pa sproti.
Zdaj, ko sem doma pa gledam, da imam vsak dan vse tri glavne obroke in vmes sadje. Večerja je nekako največja, ker je to tisti skupni obrok.
Greš danes kam pustovat?
Zdaj, ko sem doma pa gledam, da imam vsak dan vse tri glavne obroke in vmes sadje. Večerja je nekako največja, ker je to tisti skupni obrok.
Greš danes kam pustovat?
Ne, zdaj se ravno pripravljam da bom delala za službo dopoldan. Sem odtelovadila zjutraj, prala lase, delala zajtrk in zdaj grem.
Imaš jutranjo in večerno rutino za nego kože?
Imaš jutranjo in večerno rutino za nego kože?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Ja.
Zjutraj umivanje z vodo, krema, spf krema, bb krema s spf.
Zvečer umivanje najprej z oljnim cistilcem, potem gelom, krema, cica krema.
Trenutno sem res zoožila vse skupaj na minimum, ki mi odgovarja.
Kaj znaš voziti?
Zjutraj umivanje z vodo, krema, spf krema, bb krema s spf.
Zvečer umivanje najprej z oljnim cistilcem, potem gelom, krema, cica krema.
Trenutno sem res zoožila vse skupaj na minimum, ki mi odgovarja.
Kaj znaš voziti?
The world is as you are.
Koliko visok spf uporabljaš?
Za kolo in avto imam izpit.
Koliko dni letnega dopusta imaš?
Za kolo in avto imam izpit.
Koliko dni letnega dopusta imaš?
31 dni.
Znaš dobro komunicirati z ljudmi, ki jih srečaš prvič oz. ti po navadi steče pogovor do te mere, da narediš dober vtis?
Znaš dobro komunicirati z ljudmi, ki jih srečaš prvič oz. ti po navadi steče pogovor do te mere, da narediš dober vtis?
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
Lahko bi odgovoril še kdo delujoč v Slo., mislim, da veliko ljudi ima do 25 dni nekje, ne več, posebi mlajših zaposlenih.
Ja, nimam problema komunicirat ali vodit pogovor. To počnem vsak dan.
Ponavljam + koliko dni dopusta si porabil/a v zadnjem letu?
Ja, nimam problema komunicirat ali vodit pogovor. To počnem vsak dan.
Ponavljam + koliko dni dopusta si porabil/a v zadnjem letu?
Nimam težav s komunikacijo. Včasih sem namerno malo tečna, da imam potem mir
Dopusta 29, gre hitro gor glede na delovno dobo, izobrazbo, otroke...odvisno od kolektivne. Imamo pa pri nas omejeno na max.35.
Ostalo mi je 5dni lanskega.
Ponavljam to glede dopustov.

Dopusta 29, gre hitro gor glede na delovno dobo, izobrazbo, otroke...odvisno od kolektivne. Imamo pa pri nas omejeno na max.35.
Ostalo mi je 5dni lanskega.
Ponavljam to glede dopustov.
Ja ni čudno da sem potem jaz toliko izgorela, ker skos delam, bom mogla kaj zamenjat še službo očitno. Ali pa se tudi oglašajo samo tisti, ki imajo več dopusta.
Jaz sem lani porabila 19 dni dopusta tekočega leta in 1 dan iz prejšnjega leta, 20 dni skupno porabila.
Od tega sem nekatere dni dopusta tudi odgovarjala na maile in opravljala klice, počela kaj za službo.
Ponavljam + kako po navadi praznujes rojstne dneve?
Jaz sem lani porabila 19 dni dopusta tekočega leta in 1 dan iz prejšnjega leta, 20 dni skupno porabila.
Od tega sem nekatere dni dopusta tudi odgovarjala na maile in opravljala klice, počela kaj za službo.
Ponavljam + kako po navadi praznujes rojstne dneve?
Nevem koliko dni dopusta sem porabila..ker načeloma nimamo določeno koliko dni dopusta imamo, je pa velikokrat tako da moram tudi na dopustu kaj oddelat, je pa ta plus da si dopust lahko vzamem kadarkoli in kolikor koli.
Rd ponavadi praznujem tako da si vzamem od vsega povsem frej, potem pa greva z mojim na kak izlet, velikokrat sva za moj rd kje v tujini, greva na dobro kosilo/večerjo, v kak muzej/galerijo/kino, ponavadi tudi kaj novega preizkusiva - v podrobnosti ne bom šla
vglavnem se trudim da mi vsak rd ostane v spominu tako ali drugače..
Kako ga praznuješ ti?
Rd ponavadi praznujem tako da si vzamem od vsega povsem frej, potem pa greva z mojim na kak izlet, velikokrat sva za moj rd kje v tujini, greva na dobro kosilo/večerjo, v kak muzej/galerijo/kino, ponavadi tudi kaj novega preizkusiva - v podrobnosti ne bom šla

Kako ga praznuješ ti?
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Za zajtrk jem sladoled, s tiaro na glavi.
Najboljsi rojstni dan do sedaj?
Najboljsi rojstni dan do sedaj?
Ne maram svojih rojstnih dnevov po pravici povedano, ne da sem v središču pozornosti. Nimam pojma kateri mi je bil najljubši, vsi so podobni bolj. Cenim pa zelo, ko se je za večino mojih rojstnih dnevov mama potrudila in naredila torto, kdaj kakšne čokoladne, kdaj jagodne. Za 15. rojstni dan so mi tudi naredile torto 3 sošolke, z dvema sva še zdaj prijateljici in ena od njih res obvlada peko tort in slaščic, bi lahko že svoj biznis naredila s tem, če bi se za to odločila.
Mogoče je eden od rojstnih dnevov, ki mi je najbolj ostal v spominu 18ka, takrat so se res vsi obnašali kot da je to neka velika prelomnica in dobila sem tudi lepo homemade darilo, nek album - dnevnik od ene od prijateljic z res neko osebno vsebino, kar se nam je dogajalo v tistem času in z željami in mislimi za prihodnost.
Tvoje želje za potovanja/ izlete?
Mogoče je eden od rojstnih dnevov, ki mi je najbolj ostal v spominu 18ka, takrat so se res vsi obnašali kot da je to neka velika prelomnica in dobila sem tudi lepo homemade darilo, nek album - dnevnik od ene od prijateljic z res neko osebno vsebino, kar se nam je dogajalo v tistem času in z željami in mislimi za prihodnost.
Tvoje želje za potovanja/ izlete?
Po pravici povedano jih (ponovno) niti nimam, to je že bivšo motilo.
Med naslednjim dopustom bom kar v LJ, ker bo nek zanimiv dogodek tukaj
Drugače mi je OK iti kam blizu v kake toplice, pa na morje iti ne predaleč, pa mogoče h kakemu lepemu jezeru za it... nič kaj kompleksnega/kompliciranega.
Ponavljam.
Med naslednjim dopustom bom kar v LJ, ker bo nek zanimiv dogodek tukaj

Drugače mi je OK iti kam blizu v kake toplice, pa na morje iti ne predaleč, pa mogoče h kakemu lepemu jezeru za it... nič kaj kompleksnega/kompliciranega.
Ponavljam.
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Preveč želj. Vse države so na seznamu. Mi je full žal, da nisem obiskala Ukrajine in Rusije pred vso to grozo.
Pa tudi stanje v številnih drugih državah se slabša in slabša, se sprašujem, koliko jih bo sploh še mogoče obiskat v bližnji prihodnosti, ker svet gre v .....
Glede izletov pa zadnje čase uživam predvsem v hribolazenju.
--
Tvoje najslabše potovanje do zdaj oz. največje razočaranje?

Glede izletov pa zadnje čase uživam predvsem v hribolazenju.
--
Tvoje najslabše potovanje do zdaj oz. največje razočaranje?
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
Nisem še sploh ukvarjala s potovanji dokler nisem bila redno zaposlena.. Nobenega slabega nisem imela.
Sla bi tudi skoraj kamorkoli, mogoče par idej po EU Toskano do Rima, po Španiji, Jug Francije. Ostalo srednja Amerika kakšna država npr Gvatemala, po Afriki kakšna Južnoafriška republika, ali tudi kakšna v sredi celine, Egipt..
Ponavljam + Vprašanje za koliko časa greš na potovanje v drugo državo, mogoče primer zadnjih par potovanj/ izletov ali naslednjega planiranega?
Sla bi tudi skoraj kamorkoli, mogoče par idej po EU Toskano do Rima, po Španiji, Jug Francije. Ostalo srednja Amerika kakšna država npr Gvatemala, po Afriki kakšna Južnoafriška republika, ali tudi kakšna v sredi celine, Egipt..
Ponavljam + Vprašanje za koliko časa greš na potovanje v drugo državo, mogoče primer zadnjih par potovanj/ izletov ali naslednjega planiranega?
Nisem pravi naslov za daljna potovanje. Vsaj trenutno ne.
Slabih potovanj nisem doživela. Krajši oddihi so nekje za tri noči, dopust kot tak sedem. Zadnji primeri: Kranjska, Kolpa, Bled, prekmurje, za glavni dopust pa hodimo na enega izmed hrv otokov.
Si kdaj potrebovala zdr pomoč med dopustom?
Slabih potovanj nisem doživela. Krajši oddihi so nekje za tri noči, dopust kot tak sedem. Zadnji primeri: Kranjska, Kolpa, Bled, prekmurje, za glavni dopust pa hodimo na enega izmed hrv otokov.
Si kdaj potrebovala zdr pomoč med dopustom?
The world is as you are.