Vprašaj me... #47
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Re: Vprašaj me... #47
Nic nisem pricakovala. Sla sva na kosilo, ker je moj lahko pac vzel prosto in sva imela varstvo za otroka. Ce pa ne bi, pa pac kdaj drugic. Mi ni pomeben dan.
Kaj znas najbolje skuhati?
Kaj znas najbolje skuhati?
Obvladam sredozemske jedi, ker pač to najraje jem, če bi pa nevem vprašala njega, ki je pač tisti ki poje največ moje hrane, bi pa najbrž da rekel da vampe
Stvar, ki te vedno spravi ob živce / slabo voljo?

Stvar, ki te vedno spravi ob živce / slabo voljo?
MA jaz sem tak vase obrnjen človek, da večinoma me spravlja ob živce neko moje notranje dogajanje, Oz vedno neko krivdo iščem v sebi in nek perfekcionizem, kako bi nekaj lahko drugače ali boljše naredila..
No ena stvar zunanja ki me spravlja ob živce je, da se mi prenosnik zelo hitro prazni, skoraj vsakič, ko nimam priključnega na polnjenje, se mi ravno ko padem Noter v nekaj, pojavi opozorilo, da bo šla baterija.. Rahlo me tudi sekira dejstvi, če zgledam v obraz kaj stara, Oz da bi mogla imet kožo bolj napeto (glede na to da sem večino časa študija imela okrog 15 kg več kot zdaj, sem mogoče tudi zaradi večje teže takrat bila malo bolj polna in napeta v obraz..)
V slabo voljo me pa spravlja, ko ocenim da mi nekaj ne gre v službi, vsa situacija z bivšim, bolezni, smrti, mineva je, da so stvari na katere nimamo vpliva..
Ponavljam
No ena stvar zunanja ki me spravlja ob živce je, da se mi prenosnik zelo hitro prazni, skoraj vsakič, ko nimam priključnega na polnjenje, se mi ravno ko padem Noter v nekaj, pojavi opozorilo, da bo šla baterija.. Rahlo me tudi sekira dejstvi, če zgledam v obraz kaj stara, Oz da bi mogla imet kožo bolj napeto (glede na to da sem večino časa študija imela okrog 15 kg več kot zdaj, sem mogoče tudi zaradi večje teže takrat bila malo bolj polna in napeta v obraz..)
V slabo voljo me pa spravlja, ko ocenim da mi nekaj ne gre v službi, vsa situacija z bivšim, bolezni, smrti, mineva je, da so stvari na katere nimamo vpliva..
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Ljudje, ki svoje delo prelagajo na druge.
Kako pogosto pereš posteljnino?
Kako pogosto pereš posteljnino?
Nimam urnika, kdaj 1x na teden, kdaj manj pogosto, sem pa tudi večkrat v Lj stanovanju samo od pon popoldan do pet popoldan..
Naj parfum trenutno, katere parfume si prodala/dala proč, ker ti niso bili več všeč, parfum na wish listi?
Naj parfum trenutno, katere parfume si prodala/dala proč, ker ti niso bili več všeč, parfum na wish listi?
Naj je kar tisti iz morja: Allure Homme Sport, Eau Extreme. Zadnje čase mi najbolj dišijo (na meni) še kar moški, oni Unisex mi več ni. Še kakega moškega rabim.
Ponavljam.

Ponavljam.
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Prodala Mugler - Alien, enega navadnega od Naomi Campbell, ki sem ga kupila še preden sem začela kupovati dizajnerske
Naj trenutno:
- Moj zadnji nakup - Nishane - Ani (uniskes, ampak za nekatere vleče bolj na moško, je začimbno vaniljev(usnjena vanilja, ne sladka vanilja)
- Kilian - Love, dont be shy (gurmanski)
- Kilian - Good girl gone bad (sadno cvetlični)
- Guerlain - Terracotta (cvetlični)
- Chanel - Coco noir mi tudi prinaša pozitivne spomine in občutja, ko sem ga konstantno nosila lansko zimo, takrat je bil lajf še lažji, počasnejši, manj problemov, manj pritiska, stresa od zdaj..
Wish list: Dama Bianca - Xerjoff
Ponavljam
Naj trenutno:
- Moj zadnji nakup - Nishane - Ani (uniskes, ampak za nekatere vleče bolj na moško, je začimbno vaniljev(usnjena vanilja, ne sladka vanilja)
- Kilian - Love, dont be shy (gurmanski)
- Kilian - Good girl gone bad (sadno cvetlični)
- Guerlain - Terracotta (cvetlični)
- Chanel - Coco noir mi tudi prinaša pozitivne spomine in občutja, ko sem ga konstantno nosila lansko zimo, takrat je bil lajf še lažji, počasnejši, manj problemov, manj pritiska, stresa od zdaj..
Wish list: Dama Bianca - Xerjoff
Ponavljam
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Nobenega ne bi dala stran, ker imam tak, 2 + 2 testerja
Wishliste tud nimam, ker dobesedno ne poznam nobenega parfuma. Trenutno najljubsi od teh 2 + 2 testerjev
D&G The one, tist originalen. Sem ga po mnogih letih kupila oziroma dobila koncno.
Bi zivela v stanovanju v pritlicju oziroma prvem nadstropju?

Wishliste tud nimam, ker dobesedno ne poznam nobenega parfuma. Trenutno najljubsi od teh 2 + 2 testerjev

Bi zivela v stanovanju v pritlicju oziroma prvem nadstropju?
Ja, živim v pritličju v hiši v Lj.
Če bi bila nekje sredi mesta v bloku, pa ne.
Si gledal/a Emo? Kdo ti je bil naj?
Če bi bila nekje sredi mesta v bloku, pa ne.
Si gledal/a Emo? Kdo ti je bil naj?
Nisem, nimam pojma kakšne pesmi so bile.
Si spremljal/a OI?
Si spremljal/a OI?
Nisem OI, nisem neki fanica za šport, pa še neke ure sredi dneva sredi tedna so najbrž bile.
Je pa ena od smučark bila moja paralelka na gimnaziji.
Emo sem pa prvič v lajfu po moje gledala, tako da mi je bila zanimiva.
Tudi, ko sme bila mlajša so vedno neki odrasli/ stari peli na Emi, zdaj prvič da sem dejansko isto približno stara, kot so tekmovalci.. Moj bivši trener je tudi koreograf Eme in dve plesalki tudi poznam/ smo skupaj nekaj časa plesale.
Aja šla sem jo pa gledat/ počekirat po pravici povedano zarad voditeljev Melani in Bojana, pol mi je bla pa kar kul in sem jo kar do konca pogledala.
Ponavljam
Je pa ena od smučark bila moja paralelka na gimnaziji.
Emo sem pa prvič v lajfu po moje gledala, tako da mi je bila zanimiva.
Tudi, ko sme bila mlajša so vedno neki odrasli/ stari peli na Emi, zdaj prvič da sem dejansko isto približno stara, kot so tekmovalci.. Moj bivši trener je tudi koreograf Eme in dve plesalki tudi poznam/ smo skupaj nekaj časa plesale.
Aja šla sem jo pa gledat/ počekirat po pravici povedano zarad voditeljev Melani in Bojana, pol mi je bla pa kar kul in sem jo kar do konca pogledala.
Ponavljam
Malo, kolikor sem preslišala, ker pač mož redno spremlja.
Spiješ dovolj tekočine na dan?
Spiješ dovolj tekočine na dan?
The world is as you are.
Ja!
(...in res težko razumem, ko mi kdo reče, da nikoli ni žejen/da ima dovolj en kozarec vode na dan...
)
Ponavljam.
(...in res težko razumem, ko mi kdo reče, da nikoli ni žejen/da ima dovolj en kozarec vode na dan...

Ponavljam.
Pijem, ko sem žejna, edino zjutraj imam navado, da najprej ko vstanem, spijem 2 dcl vode, pred kavo in pred hrano..
Jemlješ kaj od prehranskih dodatkov?
Jemlješ kaj od prehranskih dodatkov?