- hvala na pozitivne besede Saarijarvi
- saj ne razmišljam prav skos tako negativno, tisti petek sem res že bila utrujena od celega tedna službe (poleg tega pa vidim, da čista vsa podjetja s katerimi sodelujemo, posebej v tujini imajo zadnji teden kolektivni, pri nekaterih se celo razprostira od sredine decembra do sredine jan.., pol ti pa dajo voščilo, 'želimo vam da si odpočijete v tem času počitnic', aha, ful imam počitnic..),
- sem potem se prevozila eno uro do mojih staršev na primorsko in odspala kakšno uro, preden sem šla silvestrovat, sem malo pridobila nazaj volje še s tisto uro spanja.- smo se imeli lepo 1.1. na izletu v Piran, s prijateljico in njenim možem, sem se čisto odklopila od ostalega lajfa ta dan. Je pa škoda, ker soncke je bilo nekje na sredi avtoceste, potem na obali pa megla, ma jbg. Mi je on res karizmatičen, zanimiv sogovornik, pa celo našga slovenskega Žižka pozna bolje od naše ostale slovenske družbe.
- po drugi strani očitno ima vsak neke pluse in minuse, očitno prijateljica ima pa problem, ker on še ni za to, da bi imel otroke(je 27).. ona pa ne bi rada čakala do kakšnih 35. Po tej strani pa s Kjem ni problema, bi jih imel zdaj, če bi jaz tako rekla..
- drugače sem razmišljala, da je moj problem, da nisem razčistila z bivšim in ga imam zelo rada in mi je težko iti naprej(+ popolnoma prekiniti stik, kar on želi), ta njegova bolezen je pa še en hud udarec zraven. On me tudi večkrat obtožuje, žali, da sem jaz kriva raznih stvari in mi je težko.. V bistvu se tudi res počutim krivo, da sem ga malo pustila in šla poskušat, če se bolj ujamem s kom drugim, končni rezultat je bil, da ne.. Noče se pa ne dobiti, ne pogovoriti na noben način in to mi manjka, da bi lahko nekako zaključila vse skupaj, ali mogoče nazaj poskusila z njim..
- druga stvar, ki me mori, če bi zaključila tudi s K, je, da potem spet si na začetku, in če gledaš na to, da iščeš nekoga, s katerim bi imel otroke (tako jaz zdaj gledam oz čutim pritisk v tej smeri), ne samo zvezo, kar nekaj časa preteče, preden ga najdeš in preden se dovolj spoznaš, da jih lahko imaš..
- je od Kja no. 1 destinacija za potovat Pakistan. Zdaj naj bi nazadnje ugotovil, da ni tolk nevarno in bi lahko šla tudi jaz z njim, še vedno je pa druga opcija, da lahko greva kam drugam skupaj, (zdaj je že kakšno Afriško državo omenjal na zadnje) in gre on v Pakistan sam..
Imam prav malo dvomov, koliko je ta Pakistan res varen..
- imam jutri ob 8i zjutraj ultrazvok( morem še ugotovit na kateri naslov sploh it), popoldan pa psihoterapevtko
- očitno bom pa mogla še zaradi hrbta poklicat zdravnico in/ali nekaj za mazat vzet v lekarni, pa še avto moram peljat popravit in zavarovalnico klicat, ker še nisem.. in novega zobozdravnika tudi še nisem poiskala

.
- bom mogoče malo gledala za nove službe, mi je pa težko, ker sem se zelo navadila okolja in sodelavcev v zdajšnji+ avto bi mogla vrnit in novega kupovat
- da imam precej pritiska, od tega, da vsak teden imam v dvoje sestanek s šefom in prikazati moje aktivnosti čez teden, se zagovarjati in tako dalje, do tega, koliko moram našparat in hitro v par letih od začetka redne službe sama našparati en vložek za kredit (cca 30k), potem imet partnerja, s katerim bi imela otroke, nekako osebnostno rast, napredovat v službi, povišice, zaslužiti več.. mogoče še kaj dodatnega se izobraževati.. Slabo vest imam ker sem zadnje pol leta - 1 leto malo zaspala z vlaganjem in izobraževanjem o temi osebnih financ..