* Ni ravno tako v življenju, kakor sem razmišljal v najstniških letih, da bo. Z ljubeznijo in ženskami mi (še?) ni uspelo, stanovanje je tudi premajhno za fantazijo, ki sem jo opisal v drugi temi
* Dobro se je zavedati kakšne sanje sem imel kot najstnik
* Ne glede na te sanje, nisem ravno nek CEO, a vseeno se počutim, da nekaj vendarle v življenju sem dosegel.
* Življenje je preizkušnja in praviloma nikoli nisem padel, da bi šel nazaj, načeloma grem naprej, na bolje. Vsaj tako se mi dozdeva.
* Imam novo sliko na Tinderju. Prijatelj me je poslikal kar na hitro, ko sem mu jamral, da mi ne more iti na Tinderju, v kolikor nimam slike. Me je imel hitro dost, je pokazal, da ima talent za to stvar - no v profilu, za katerega mi je Tinder grozil, da mi ga bo deaktiviral, če ga ne bom nič odprl (tudi to je napredek, nimam več kaj tam delati, če ni like-ov, jih pač ni

* Mi je prinesla takoj 5 novih lajkov, če jih bom pa odmaskiral, pa ne vem. Saj vem, da 5 ni veliko, ampak nekaj vendarle pove. Da selfijev sam več ne smem delat in da moram malo več vložiti v fotografiranje
* No zaradi 5 lajkov ne bom kupil plačljive različice, če mi jih rata odmaskirat, mi jih, če ne pač ne
* Mi paše, da sem danes cel dan končno malo sam. Sem introvertirana osebnost in to očitno zelo. Rabim svoj mir. Danes ga imam

* Mi je všeč, da sem končno v stanju, da sem lahko zvečer doma, in pred tem pisanjem sem pospravljal, niti TVja nisem rabil prižgat - nazadnje sem pred nekaj tedni sicer gledal en dobri film, ampak sem prej zaspal, potem sem ga gledal še enkrat naprej, pa ga tudi nisem pogledal do konca. Film je sicer dober in mi je bil všeč, a jaz imam druge prioritete

* Anyway, hayley zate me zanima kako bi se ti znašla na našem plesu oz. na plesu na katerega hodim. Mu očitno že upam reč naš, ker imam občutek, da se s šefico dobro ujamem

* No ampak, če te bom vabil, itak ne boš šla, tak da brezveze sploh pišem. Pač, retorično vprašanje. Me sicer res zanima kako bi tam šlo hayley.
* Je tale prijatelj tudi zelo dober plesalec in mi bo potem naprej svetoval glede plesnih, je čist navdušen, da sem končno nekaj našel zase in da mi je še všeč