samo dopoldne bolj kava, zvečer bolj čaj
Kakšne čaje najrajši piješ?
samo dopoldne bolj kava, zvečer bolj čaj
mi gre to malo na živce to influencarstvo ok priznam nisem niti še gledala toliko teh videov s temi influencerji, če bi pa rabila kaj oglaševati bi se pa malo bolj poglobila v to, ker se mi pa zdi dobra strategija približevanja izdelka publiki...
ampak ne spremljam jaz tega sploh ne zato da bi iskala stil pri drugih, zato sem pač navedla da če že bi bi jih zgolj v marketinški namen, ker namen "influencerja" je konec koncev marketing, prodaja... če ne izdelkov, samega sebe in svojega branda zdaj pa odvisno kako dobri so oz. kako dobro znajo prodajo vkomponirati v nek prispevek, nekateri so celo tako dobri da te prodaje niti opaziš ne
morda malo bizarno ampak obožujem njihovo ženstvenost, frizure, do neke mere tudi make up in sam stil oblačenja 
. Ne rada zapravljam keš za nekaj, kar še solidno funkcionira (enako z oblekami, čevlji, hrano v hladilniku...)
Je bil pa ta bolj za domačo rabo, ga nisem prenašala naokoli. Takratni fant se je samo zgražal in mi hotel kupit novega. Saj je potem kmalu umrl (prenosnik
) in šel v koš z vsemi priključki in obliži, ki so ga ohranjali pri življenju ter si kupila novega.
Ananhas napisal/-a:npr. enih 10 let nazaj sem imela prenosnik pri katerem sem vztrajala... najprej se je na spodnjem delu nekaj odlomilo in sem imela lepo zalepljenega. Potem je zaradi nesreče šla tipkovnica, kar sem rešila s priključeno zunanjo tipkovnico. Nazadnje je zvok nekaj začel šumet, kar sem rešila s tem, da sem priključila slušalke.Je bil pa ta bolj za domačo rabo, ga nisem prenašala naokoli. Takratni fant se je samo zgražal in mi hotel kupit novega. Saj je potem kmalu umrl (prenosnik
) in šel v koš z vsemi priključki in obliži, ki so ga ohranjali pri življenju ter si kupila novega.