Lasje: spuščeni, občutek imam, da cudni
Nakit: /
Make-up: se mi je ful mudilo danes, samo puder, obrvi, maskaro, sem imela še rjavo barvico za ustnice, ki se mi je zbrisala, imela sem tudi tester parfum Armani Air di gioia, ma je do zdaj že izhlapel.
Počutje: Tako, čudno, da nimam pojma kaj bom v prihodnosti.. Sicer pa nekako olajšano, da ni bilo nič slabega za poslušat danes v službi. Sef deluje malo manj siten danes kot zadnjih par tednov Po moje bi gotovo imel kaj za mi očitat, če bi želel, ni pa nič.

Jem: malo nazaj nekaj lešnikov in mandljev, za kosilo motovilec, radič z brokolijem, korenčkom, jajcem, sirom.
Pijem: nic
Poslušam: sodelavec je imel prej Sunshine reagge pesem na kompu, oh nostalgija in taka hrana za dušo, zdaj pa ne vem kaj ima..
Želim si:
- da bi bivši ozdravil dokončno, Oz imel negativne vzete vzorce, da bi čimprej okreval in mu ne bi ostalo nobenih posledic. In da bi mi kaj odpisal a smse.
- kakšen premik naprej na kariernem področju.
Rada imam: da imam zelo fajn sodelavce in se dobro razumemo, trenutke, ko se mi zdi da sem kaj naredila prav ali sem vsaj malo efektivna.
Ne maram: ko se počutim slabo v službi, ko kdaj porabim čas za druženje z ljudmi namesto za kakšno delo za službo ali izobraževanje, pa imam na koncu delno občutek, da obžalujem druženja in pogrešam, da bi bila malo bolj osredotočena na delo in imela boljšo organizacijo..
Čakam: odgovor od M/bivsega
Misel dneva: da mi ni najbolj jasno kje sem in kaj delam.. Po malem pa o predlogih K o iskanju druge službe Oz malo cekiranju okrog