- Je bilo neko preplesavanje, kjer v bistvu koraki niso pomembni. Mi je svetovala ena online, ki je iskala soplesalca, ko je izvedela da mi je všeč disko. Na istem kanalu, kjer sem se zmenil za
spoznavno srečanje z ono čudno (keyword worst date ever). Potem me je tista skupina spraševala, kje točno sem jih našel, pa jim za to zgodbo "marketinga" nisem povedal. Morale bi biti spet plesne vaje na Halloween in komajda sem izvedel, da jih ne bo. Z eno, ki ful dobro pleše in sem jo na prvih že lahko pospremil domov, sem se zmenil da se včeraj spet vidiva. No jaz sem se držal dogovora in vseeno šel na hitro pogledat, nje pa zgleda da ni bilo. Nisem je pa neki čakal, ker sem bil zmatran in sem šel spat, preden sem pol šel na dogodek.
- Glavno, na tistih plesnih je res bilo folk trivialno preprosto spoznavat, če primerjam s klubi, kjer je folk praviloma zaprt in res moraš biti dober, da se približaš nekomu, ki ga ne poznaš.
- Mi je en prijatelj že pred časom svetoval, da naj pustim klube in da naj vpišem plesne. In da ga skrbi, da sem še vedno sam(ski)
- No mene zaenkrat še ne skrbi
- hayley, ne sekiraj se drugače. Ja, določeni klubi so odprti natanko do 1:30, kakor si že sama pisala, določeni do 3:00, določeni dogodki pa so dovoljeni kar do jutra
- Je pa bilo včeraj pestro v vseh večjih mestih, ne le v LJ.
- Se sprašujem, če so to zdaj namerno pustili, in nas kmalu čaka kaos in popolni lockdown.
- OK, v LJ s(m)o Balkanci, in ne maramo preveč teh ukrepov. Ampak sedaj slišim podobno zgodbo v Avstriji, kjer verjamem, da ukrepov so se držali. Vse kar se je zgodilo je, da je zunanja temperatura v SLO in Avstriji pred kratkim padla. Morda se je zaradi cepljenja kriza zamaknila kot zgleda za kakih 14-30 dni, nič več. Pa tudi težko primerjaš število cepljenih in držanje ukrepov med kako Avstrijo in Slovenijo.
- Se še spomnite lani, ko se mi ni zdelo logično zakaj je virus izbruhnil praktično po celi Evropi hkrati, tudi Rusiji?
- Mi je všeč, zelo všeč, ona blondinka od včeraj. Upam, da jih ima(ta) vsaj kakih 25

Druga je bila črna, ampak z blondinko še nisem bil, zato se zdaj fokusiram nanje.
- Ko sem govoril z eno, si je tudi druga želela pozornosti, hehe

Torej, govoril celo sem, nisem se pa šel predstavljat, se mi je zdelo prezgodaj, in zdi se mi, da taka vpraševanja kdo si, od kod si, niso najbolj primerna za štart.
- Verjetno bi moral začeti bluziti, kaj več besed dati iz sebe, moram se mal trenirat oz. si pripravit kakšne sproščene zgodbice. Tukaj komot pišem brez težav, ampak tukaj se pogovarjamo o "težkih" oz. tudi osebnih stvareh.
- Ko sem videl, da gre ples h koncu oz. da ju mineva, sem ju vprašal za pijačo, kar jima očitno ni bilo všeč in sta raje šli
- Zdajle mi ta blondinka kar še hodi po glavi
- Drugače se več ne sekiram. Saj včasih bi samo plesal in spogledoval, ampak vseeno je vsakič vsaj eno treba ogovoriti. Saj 90% da ko odprem usta, da jo bo minilo, vsaj take so izkušnje. Ampak ni problema, eni se ful sekirajo, če nekaj rečejo, potem pa ženska odide stran, tudi sam sem se s tem preveč obremenjeval. Saj je vseeno, še vedno bolje, da nekaj rečeš kot nič, zavrnitev sem doživel že toliko, da mi je precej vseeno
- No eni so pa res dobri, jezik jim sam gre - sam jaz pač nisem (še?) toliko sproščeni družboslovec
- mayaeb, s tem Bondom pa res nimaš sreče. Ne razumem zakaj te tvoj preprosto ne pelje v kino.
- Se spomnim, da je ena prvih stvari, ki si mi jih povedala, da so (ti) film Bonda preložili.
(Ne nič takega zasebnega ne pišem, v totalno vojno z mayaeb ne upam iti, ker sva si svojčas res veliko pisala, malo pa lahko. Saj sem jo povabil tudi sam gledat tega Bonda, pa itak da sem pričakoval in tudi me je zavrnila
Ampak kakor je sama rekla pri oni zgodbi telefonske številke na listku - treba je vsaj poskusit )- No saj ga bosta lahko kmalu gledala doma, če je dobro pripravljeno, je lahko še boljše kot v kinu

"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)