- obalčani so mi veliko bolj fajn in prijazni, sproščeni po večini, kot prebivalci ostalih delov Slo.
- tolk obveznosti službenih, da skoraj ne vem, kje se me drži glava, poleg ostalega morem zdaj že zavarovanje za služben avto in registracijo rihtat
- sem spoznala starše od K mimogrede na obisku
- bivši se mi sploh ne javi na nič, sem zdaj že jezna, da je tako..
- so imele očitno nekatere kolegice prav, da so mi rekle, da preveč kompliciram glede zvez in da itak nima nobeden zagotovila, da je nekako prav izbral in da bo do konca življenja skupaj. Me preseneča malo, da se je naša baletka razšla z malim otrokom, njo sem v preteklosti malo spremljala ker je tudi plesalka, za drugi par, ki me je šokiral, sta pa zakonca Login. Ravno sem brala njuno knjigo, ko sem bila v toplicah še z bivšim in malo fraj, mi je pa še ni uspelo dokončat, kar sem nazaj v službi.. Pa s sodelavcem sva tudi bila v enem labu, firme, ki ju imata onadva v lasti..
- ima K rojstni konec meseca, ne vem kaj mu kupit. Mogoče ena možnost je kakšna tolaletna/ parfum.
- kar se tiče cenovnega ranga Miler, sta moja najljubša dizajnerska moška parfuma: YSL- L'HOMME edp in Givenchy Gentelman edp (2018). Mogoče bi prišel v poštev še kakšen Boss, ali pa v Maxiju kakšni nepredragi, mogoče Montale ali Monsera mislim, da so cenejši od kakšnih drugih nišnih, Tom Ford pa ne vem, če ima kaj pod 100 eur, samo enkrat je on poskusil par Tom Fordov na letališču in mu ni bil noben všeč. Nima preveč razvitega vonja za parfume, pri ženskah so mu všeč sladki, za moške ne vem točno kaj bi mu bilo všeč (Mu je všeč Axe Afrika, se pravi vanilja, sladko

- bom po predlogih ene yterke poskusila od moških še Dior homme intense in Prada "Luna Rossa Black", samo ne vem, da mu ne bodo potem pa smrdeli, če bodo preveč po irisu, ta dva mislim da sta oba. Pa pogledala bom mogoče za edt verzije vseh.
- so mi od mojih parfumov v tem malo hladnejšem času všeč za nosit Chanel Coco mademoiselle intense (najbolj izrazot za moje pojme je pačuli in tonka bean(diši kot mix vanilje in cimeta ali vanilja plus nek liker sladko začmben)) za službo ter Amouage Sunshine, za posebne priložnosti, večer, kakšno dnevno prostočasno priložnost pa Tom Ford Neroli portofino mi še vedno steklenička božansko diši, samo zdaj zadni teden, dva je neisme nosila.