- meni ful zgleda, da ima mmm tako nekaj psihičnih težav (ne vzet zdaj tega kot žalitev) in je ful občutljiv, ko kdorkoli karkoli o njem napiše negativnega. Upam, da ti nekako uspe te stvari razrešit.. počasi? Ga nisem pa nikoli vzela kot, da je zloben, ali kakorkoli slabo nameren..
Meni je deloval po privat pogovorih osebnostno zelo nek tak občutljiv, nežen tip moškega.

Je pa res težaven najbrž odnos z nekom, če ima kakršnekoli osebnostne probleme..
- eeeh, sem imela take čustvene pogovore s prijateljicami pozno popoldan do večera, sem se malo jokala tudi kar sredi lokala.. ne morem pomagat. Najbolj pač ta debata o rakih, potem pa tudi o odnosih, razmerjih. (bolj zaradi prvega)
- so me spravili iz tira problemi s K, ker mi je zelo, zelo zameril oz sem ga jaz prizadela? Sem posledično bila cel dan samo v postelji, dokler se nisem proti večeru odpravila na pijačo z dvema kolegicama. Po naključju ga obe poznata, ena je z njim potovala in sta kolega, druga je pred 7imi leti se 1 mesec dobivala z njim. Sta obe izjavili, da je zelo intenziven in čustven. Sicer se pa tista skupna kolegica noče nič vtikat med naju in se na nobeno stran postavljat.
- sva mogoče kar se tiče horoskopa oba s K bolj čustveni vodni znamenji, ribi in škorpjon. Ostala 'moja' dva sta pa res malo bolj skulirani zemeljski znamenji, bik in devica.
- da bom verjetno prvič šla na neko terapijo al nekaj temu podobnega, kolegica m ije dala nek kontakt, kamor je menda cela njena družina že hodila. Če ne bo v redu, bom pa mogoče še kakšno v Lj poiskla.
- bi se mogla po nasvetih prijateljic odločit, ali sploh želim imet zvezo ali ne ter ali želim 'običajno' zvezo ali naj iščem takšne za poligamno.
- očitno se preveč obremenjujem, da morem sprejet neko popolno odločitev, s kom bi bila v zvezi. So mi rekle, da pri vsakem pač probaš, da bi delovalo, če ne, greš narazen in nimaš tako ali tako nikoli zagotovila, da z nekom ne boš šel nikoli narazen.

- no ja, bom videla, kaj bom, si bom malo bolj zapomnila tisto glede poskušanja bit v zvezi in da se pol prekine, če ne gre, namesto da imam neko doljše obdobje dobivanja in to pomožnosti z večimi naenkrat.
- bom imela malo dopusta in šla s starši v toplice, ker že glih grejo rabit bone in imam bivališče v hiški/ apartmaju zastonj. Sem se do danes zvečer bala gledat odgovor od šefa, ker sem šele v petek napisala za dopust, ma zdaj vidim, da mi je spet napisal, da ni problema in še uživaj zraven.

- hvala bogu, da imam prijateljice, vsaj to no..
- sem spet videla T, ko sem bila zunaj v tem našem mestu, vprašanje, če sploh ve, kdo sem še