Ma kaj to si vsakega merila al kako veš koliko so bili dolgi?
Meni je iskreno bolj pomembna širina kot dolžina, pride pa po navadi sorazmerno, ja.
Jaz niti sama nisem toliko dolga, da bi mi nucalo, da je tip nevemkoliko dolg, je pa ful fajn filing pri širšem, da ga bolj čutiš, te bolj zapolni iz vseh strani.
Pri bivšem se je kdaj dogajalo, da sem imela občasno neprijeten občutek, ko ga je dal do konca, celo je kdaj mogel pazit md seksom, da ga ni dajal čisto do konca, ker so me ti neprijetni (boleči) občutki metali ven iz nekega vzdušja, mooda.
Me pa malo mori, ker..so od vseh seksov imela največjega ravno tista 2, s katerima sem bila v zvezi, ostali pa manj.
In zdaj kar sem imela spolnih partnerjev po zadnjem bivšem iz zveze, so vsi manjši in ožji - kar me moti oz ni toliko prijetno. Med ostalimi, s katerimi sem 1. po bivšem, pa ne opazim toliko razlike, so vsi tam- tam se mi zdi.
In je ful smotano, če si bil ene 4-5 let navajen na nekaj večjega.
---------------------------------------
- Če mi je tip vizualno všeč, luškan in hkrati karakterno ok, tudi da mi je všeč njegov stil oblačenja (ma to mislim vsakodnevni, ne kake fetišistične fore) da mi potegne kot celota. Stil oblačenja, da je en toliko moderen, zdaj lahko je rahlo bolj športen, ampak da je nek okus zraven, ali pa bolj fensi, ampak v vsakem primeru pa urejeno, da ni nič strgano, umazano, preveč ponošeno).
- tudi mišice, naprimer na rokah najbolj, ne rabi bit pa nek napumpan fitneser
- če kaj razlaga recimo o nekem svojem (strokovnem) področju, na katerega se spozna ali nekaj v tem stilu.. da deluje nezainteresiran za seks, zatopljen v nekaj drugega..
- mislim da me napali tudi, če preprosto ne deluje ali ne kaže, da je zainteresiran za seks, ampak bolj hladen, da ima neko distanco in, če deluje tak resen
- potem 4. stvar mislim, da je tudi to, da deluje tak skrben, odgovoren, 'odrasel', 'moški', na splošno in do mene (joj ne vem, kako bi to zdaj na primerih opisovala)
- potem specifično dejanje, ne vem, mogoče če se me veliko dotika na splošno, del telesa, da me napali pa mogoče še najbolj joške
- fetiš - karkoli je izjava ali dejanje na neko temo, da je ženska podrejena. No sam more bit pravo vzdušje ali volja, ne vem, če bi to prav vedno upalilo.
- normalno sem bolj napaljena in mi je seks boljši, če sem bolj jaz tista, ki jo prvo prime, da bi in dam pobudo, bolj kot da bi mogel on ne vem kaj točno reči ali narediti, da bi še mene prijelo.
Ponavljam, lahko tudi še kdo odgovori na tisto o veikosti