mmm napisal/-a:Pa si pomislil da bi tesnoba lahko bila od cepiva oz. lahko povezes ucinkovanje cepljenja s pojavom novih simptomov?
ne, ker tak sem bil še pred cepljenjem, razlogi so drugi, o katerih se mi ne da razglabljat

mmm napisal/-a:Pa si pomislil da bi tesnoba lahko bila od cepiva oz. lahko povezes ucinkovanje cepljenja s pojavom novih simptomov?

slovenc79 napisal/-a:Sarissima napisal/-a:Priznam da:
- sem (kot verjetno še marsikatera izmed nas) živela v prepričanju, da so moji lasje pač težavni. Zakaj? Ker nas (vsaj punce) celo otroštvo vsi vzgajajo v nego ravnih las.
zanimivo, jaz sem ugotovil, da velik žensk si želi ravno obratno od tega, kar ima - tiste ki imajo kodraste, si želijo ravne, tiste ki imajo ravne, pa hočejo skodrane![]()
no, tudi jaz imam valovite in precej goste, in sem si včasih vedno želel bolj ravne.
 Ok kar tudi ni slabo, amak bi poskusila tudi njegov stil počitnic.

ali on ne ve, da je on tvoj 'bivsi' in ne 'zdajsnji' ali pa te drzi blizu za vsak slucaj, ce se mu kmalu kaj boljsega ne prikaze.. v vsakem primeru zveni zelo manipulativno vse skupaj. 
 Sem pa vseeno mislila, da sva bolj prenehala s to vrsto odnosa, ni bilo nič načrtovano, da se bo ponovilo
 ) ampak hkrati neke stvari manjkajo (ali je pa le fora, da sem nagnjena k odprtim zvezam in težko ostanem več kot toliko v monogamni, sem že zgoraj pisala, da tudi sama sebe ne razumem najbolj..).

samska si, svobodna si, delaš lahko karkoli hočeš s komerkoli hočeš, če komu to ni prav ga pa pošlji nekam.

slovenc79 napisal/-a:^ ko se ti z drugimi dobivaš, sta skupaj in moraš bit zvesta, ko pa se on z drugimi dobiva, se pa samo družita, vse jasno