- so bili fajn 2 dneva dopusta, včeraj sem še malo spala popoldan, potem utrujena še od prejšnjega tedna, šla hodit, danes pa tudi na en hrib in do jezera, na kosilo ven jest, bom pa poskusila še kakšno stvar naredit še v tem večeru za službo
- imam spet malo drame s starši oz. z mamo in tudi malo sama s sabo z odločitvami. Mami se zdi zelo čudno, da grem nekam na dopust/ potovat z nekom, ki ni moj fant in ga ne zelo dobro poznam.

In spet imamo malo prepira okrog tega. In teži mi s tem, da bi si mogla dobit partnerja ali nekoga za resno. To mi je tako nazadnjaško razmišljanje, je že res, da je lažje kupit nepremičnino in iz vseh finančnih vidikov in družbenih, če sem v dvoje, ampak če nimam z nekom te želje, ne bom pa z nekom šla v to, samo, da bom finančno bolje prišla skozi in ustrezala nekim družbenim normam.

To se mi zdi kot nek recept, za v norišnici pristat, če bi se po takšnem razmišljanju ravnala. Saj folk si tako ali tako dobiva magari neke popotniške prijatelje/ partnerje na netu ali pa gredo sami. Druga alternativa bi bila, da grem sama, kar mi ne diši preveč. Ena kolegica bo pa prosta šele sredino avgusta, ko ne vem kako bo z razmerami takrat, pa še mal manj je prilagodljiva glede tega, kam bi šla.
- imava s kolegom zdaj po zadnjih predlogih bolj S oz SV države v planu
- verjetno bi imela tudi probleme z bivšim, če grem s kom drugim kam izven Slo., samo ne morem pomagat, če on noče it. V tem trenutku tudi mi je fajn, ampak se za zdaj ne vidim biti z njim nekako za vedno in mi je malo glupo, da bi se mu morala toliko prilagajati/ podrejati, da se izognem njegovim zameram.