Vprašaj me... #47
Re: Vprašaj me... #47
Mislim, da je Slovenija enostavno premajhna za resno influencerstvo. Na tem forumu so se že pred desetletjem promovirali različni tovrstni projekti (npr. fatalna.si), ki pa so bili vsi bolj kratkega veka.
Zanimivo razmišljanje na to temo:
Zanimivo razmišljanje na to temo:
All is vanity, nothing is fair.
Drugače Onlyfans se je razpasel med covid karantenami, ko vse razne prostitutke striptizete po ZDA in drugod niso mogle več v zivo opravljati svojega dela in so zato šle na to virtualno platformo..
LOL, se nek tip ma profil s svojimi slikami na unem linku od mmmja. Po moje pride v poštev bolj za gej moške ali pa kakšne starejše ženske kvecjemu, ker na splošno ženske sploh nismo vizualna bitja, da bi plačeval za kaj takega.. Vsaj jaz nisem nikoli stekala gledanja slik moških..
Ma kaj slo ni premajhna, dobiš pa 5k na mesec, namesto 100 k ali 1000k, ki jih dobi neka tuja influencerka. Ni slabo.
LOL, se nek tip ma profil s svojimi slikami na unem linku od mmmja. Po moje pride v poštev bolj za gej moške ali pa kakšne starejše ženske kvecjemu, ker na splošno ženske sploh nismo vizualna bitja, da bi plačeval za kaj takega.. Vsaj jaz nisem nikoli stekala gledanja slik moških..
Ma kaj slo ni premajhna, dobiš pa 5k na mesec, namesto 100 k ali 1000k, ki jih dobi neka tuja influencerka. Ni slabo.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
.,
Zadnjič spremenil mmm, dne 09. Sep. 2021 17:13, skupaj popravljeno 1 krat.
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Da smo ženske manj vizualne sem mislila, ker recimo meni je čisto nezanimivo gledati slike golih, skoraj golih moških, na netu ali pa kakšne koledarje kot imajo moški.. Ne vidim sploh fore v gledanju slik, če nekoga ne poznam in mi je drugače všeč, tudi v živo, če nekoga ne poznam, da bi mi bil drugace osebnostno simpatičen, mi njegova podoba 'ne potegne' - v tem smislu. Ok enim ženskam je tudi všeč slike gledat, samo je še vedno manj pogosto kot pri moških najbrž..
.,
Zadnjič spremenil mmm, dne 09. Sep. 2021 17:13, skupaj popravljeno 1 krat.
"Tema je tvoja svetloba.
In kaj je vprašanje?
Mnenje o OF?
5000 na mesec se mogoče sliši veliko za slovenske razmere, ampak predvidevam, da moraš kot ustvarjalec takih vsebin poskrbet tudi za raznolikost fotografij (scena) in outfitov in napsloh videza, da ni vedno isto. To verjetno nekaj stane, drugače vse ostane bolj kot ne na amaterskem nivoju - kar potegne za sabo nekaj denarja, a še zdaleč ne toliko, kot če ti je to full time job (ala Denise Dame). Razen če imaš stil fotk v naravi in outfite, v katerih se slikaš (npr. spodnje perilo) kupiš in pošlješ nazaj kot retoure, potem je skoraj lahko zastonj.
Verjetno najbolj uspešni profili so tisti, ko si ustvarjalec/ka vsebin dopisuje s svojimi naročniki, da se ustvari vsaj približno nek bolj intimen odnos. Kar je verjetno tudi glavna želja/cilj naročnika - torej da dobi nek osebni odgovor. Če se gre samo "plačaj mi za slike brez kakršne koli osebne note" verjetno kmalu sledi unsubscribe, ker si naročnik pač misli "grem drugam, kjer bom imel še malo dirty talka zraven". Tu so verjetno ciljna publika res moški lačni pozornosti oz. dirty talka. Spletni sexting je lahko tudi fetiš, se spomnim, da mi je ena ženska razlagala, da ga ima njen tip.
Gremo naprej --> Koliko denarja na mesec se ti zdi optimalno kot zaslužek - v smislu, da imaš dovolj za vse svoje potrebe, ampak da je še vedno vsakdan nek nov izziv in da še vedno ni vse na dosegu rok?
Mnenje o OF?
5000 na mesec se mogoče sliši veliko za slovenske razmere, ampak predvidevam, da moraš kot ustvarjalec takih vsebin poskrbet tudi za raznolikost fotografij (scena) in outfitov in napsloh videza, da ni vedno isto. To verjetno nekaj stane, drugače vse ostane bolj kot ne na amaterskem nivoju - kar potegne za sabo nekaj denarja, a še zdaleč ne toliko, kot če ti je to full time job (ala Denise Dame). Razen če imaš stil fotk v naravi in outfite, v katerih se slikaš (npr. spodnje perilo) kupiš in pošlješ nazaj kot retoure, potem je skoraj lahko zastonj.

Verjetno najbolj uspešni profili so tisti, ko si ustvarjalec/ka vsebin dopisuje s svojimi naročniki, da se ustvari vsaj približno nek bolj intimen odnos. Kar je verjetno tudi glavna želja/cilj naročnika - torej da dobi nek osebni odgovor. Če se gre samo "plačaj mi za slike brez kakršne koli osebne note" verjetno kmalu sledi unsubscribe, ker si naročnik pač misli "grem drugam, kjer bom imel še malo dirty talka zraven". Tu so verjetno ciljna publika res moški lačni pozornosti oz. dirty talka. Spletni sexting je lahko tudi fetiš, se spomnim, da mi je ena ženska razlagala, da ga ima njen tip.
Gremo naprej --> Koliko denarja na mesec se ti zdi optimalno kot zaslužek - v smislu, da imaš dovolj za vse svoje potrebe, ampak da je še vedno vsakdan nek nov izziv in da še vedno ni vse na dosegu rok?
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
Hm.. ne vem, če bi govorila zdaj o zneskih. Zdaj bi rekla, da je optimalno toliko, da ti raste nek varčevalni račun, zdaj na primer, da lahko daš ob nekem normalnem, nezapravljivem življenju vsaj večino mesecev par stotakov na stran (ob upoštevanju zgolj mesečnih plač, brez regresov in morebitnih bonusov) ali jih nekam vložiš, kjer ni zelo riskantno področje, da boš izgubil, da recimo varčuješ ali za neko glavnino pri kreditu za stanovanje, ali že za obdobje upokojitve.. Za države z višjimi standardi in drugačno vrednostjo denarja pač sorazmerno več na stran s standardom in stroški, ki tam so..
Glede onlyfansa sem samo želela reči, da se ni treba zdaj se sprenevedati, da gre pa takšna količina za ostale stroške, fotografe ali outfite, da je isto kot običajna služba.. Meni se zdi po eni strani logično, da nudenje spolnih uslug, pa čeprav virtualnih, ima neko svojo ceno in zaslužek v primerjavi z ostalimi bolj povprečnimi službami.
Tudi razna 'študentska dela', ki vključujejo spolne usluge najbrž prinesejo nek drug denar kot urne postavke bolj tipičnih štud. služb..
Ponavljam zadnje vprašanje + trenutna vsebina tvoje torbice
Glede onlyfansa sem samo želela reči, da se ni treba zdaj se sprenevedati, da gre pa takšna količina za ostale stroške, fotografe ali outfite, da je isto kot običajna služba.. Meni se zdi po eni strani logično, da nudenje spolnih uslug, pa čeprav virtualnih, ima neko svojo ceno in zaslužek v primerjavi z ostalimi bolj povprečnimi službami.
Tudi razna 'študentska dela', ki vključujejo spolne usluge najbrž prinesejo nek drug denar kot urne postavke bolj tipičnih štud. služb..
Ponavljam zadnje vprašanje + trenutna vsebina tvoje torbice
Ne da se mi iskati zadnjega vprašanja med vso solato 
Trenutno imam v torbici denarnico, vlažilne robčke, ključe, čigume, en "kristalni" srček, ki mi ga je tamala podarila.
Kaj pa se nahaja v tvoji torbici?

Trenutno imam v torbici denarnico, vlažilne robčke, ključe, čigume, en "kristalni" srček, ki mi ga je tamala podarila.
Kaj pa se nahaja v tvoji torbici?
The world is as you are.
Zadnje vprašanje je en post nad mojim, na katerega sem odgovorila, od Ash, o višini mesečnih dohodkov..
Solata je bila pred zadnjim vpr..
Em, v tavečji torbici od službe imam par stvari več kot ponavadi, ker sem jih dala noter, ko sem šla do staršev včeraj zvečer:
Knjiga (še vedno tista finančna, ki je nisem uspela brati zadnjih nekaj tednov), en planer/ zvezek za službo z debelimi platnicami, denarnica, ene Dior senčke, ki niso šle v toaletno + higlihter v stiku (za it ven, ker mam namen it danes s frendicami), zlate barve toaletna torbica, mini škatljica za hrano (v kateri je točno en mandelj
), ključ od službe, polnilec za telefon, deo v stiku, sončna očala, 2 kirurški maski, 3 kemiki, škatlica z vizitkami, navadni robčki, prometno, še ena črne barve pralna maska, slušalke, čiki, 3je vložki, to je to.
Ponavljam
Solata je bila pred zadnjim vpr..
Em, v tavečji torbici od službe imam par stvari več kot ponavadi, ker sem jih dala noter, ko sem šla do staršev včeraj zvečer:
Knjiga (še vedno tista finančna, ki je nisem uspela brati zadnjih nekaj tednov), en planer/ zvezek za službo z debelimi platnicami, denarnica, ene Dior senčke, ki niso šle v toaletno + higlihter v stiku (za it ven, ker mam namen it danes s frendicami), zlate barve toaletna torbica, mini škatljica za hrano (v kateri je točno en mandelj

Ponavljam
Se spreminja (glede na to kam grem, s kom in kaj rabim). Vedno pa imam ključe, denarnico, telefon, robčke, pač klasika.
Si kdaj potoval/a sam/a? Kam?
Če nisi - bi? Kam?
Si kdaj potoval/a sam/a? Kam?
Če nisi - bi? Kam?
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Ja, sem. Bom poskusila nastet. Indonezija, Juzna Amerika, Uganda, mal po Evropi (niti ne veliko), Malezija, Indija, Nepal, Banglades. To je mislim da to od solo potovanj. Bi se sla in verjetno bom, ko bo spet mozno, samo seveda ne za par tednov. Ma podaljsan vikend bi pa slo brez moza in otroka
Kam? Vsepovsod.
Kako jes sladoledno lucko, ki je oblita s cokolado? Od vrha navzdol, tako da preliv jes enakomerno in se ohranja razmerje med prelivom in sladoledom, ali so te vzgajali volkovi in najprej pojes preliv in nato polizes gol dolgcas od sladoleda?

Kako jes sladoledno lucko, ki je oblita s cokolado? Od vrha navzdol, tako da preliv jes enakomerno in se ohranja razmerje med prelivom in sladoledom, ali so te vzgajali volkovi in najprej pojes preliv in nato polizes gol dolgcas od sladoleda?
Veeedno pojem najprej dol čokolado, 3x poližem sam sladoled in ga podturim naprej (možu ali psički)
Ponavljam.

Ponavljam.
The world is as you are.
Hehe
najprej dol pojem obliv, nato dolgočasno vsebino. Pomoje so me mačke, glede na to, da vedno najprej poližejo žele na mačji pašteti, nato pojejo ostalo…
Ponavljam + se trenutno počutiš samozavestno v kopalkah?

Ponavljam + se trenutno počutiš samozavestno v kopalkah?
Mislim, nimam razloga, da se ne bi.. Rodila ali kaj takšnega nisem, težo imam isto kot v srednji šoli, bi bilo še boljše, če bi imela več mišic, Oz bolj izoblikovano telo, posebi v rit, spodnji del, ker nič posebi ne treniram zadnje leto/par let.. Ampak sama sebi sem v redu.
Pa kake nove kopalke tudi ne bi bile napačne..
Ponavljam
Pa kake nove kopalke tudi ne bi bile napačne..
Ponavljam
Pa kako pojeste najprej preliv, kaaaj
.
Jaz če je navadna čokolada čez, pač enakomerno grizem lučko do konca, če so pa kaki oreščki pa to, pa dam mojemu pojest najprej dol tisti obliv, jaz pa samo sladoled pojem. Enako na kornetu - une čudne drobtinice na vrhu in dejanski vafelj mora moj pojest.
Ja, sem samozavestna v kopalkah. Jebeš celulit, strije in maščobne blazinice, poletje je narejeno za namakanje, ne pustite da vam kdo kake druge štorije prodaja!
Morski sadeži - yay or nay?

Jaz če je navadna čokolada čez, pač enakomerno grizem lučko do konca, če so pa kaki oreščki pa to, pa dam mojemu pojest najprej dol tisti obliv, jaz pa samo sladoled pojem. Enako na kornetu - une čudne drobtinice na vrhu in dejanski vafelj mora moj pojest.
Ja, sem samozavestna v kopalkah. Jebeš celulit, strije in maščobne blazinice, poletje je narejeno za namakanje, ne pustite da vam kdo kake druge štorije prodaja!
Morski sadeži - yay or nay?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.