- Sta bili včeraj 2 prijateljici prav zgroženi, ko se rekla, da se grem cepit za covid. Sta mnenja, da ima cepivo pri ženskah lahko vpliv na zanositve, spontane splave, da je kaj narobe z otrokom..
- pri eni od teh dveh prijateljic, se baje v celi osnovni šoli ni cepila nobena od učiteljic, ki še nima otrok oz. jih še ima namen imet. Baje, da naj bi jo celo ravnateljica podprla, da se je boljše necepit, če ima še namen imet otroke.
- so v bistvu tudi pri Pfizerju neke dileme o dolgoročnih učinkih. Nekaj v smislu, da bi lahko imelo vpliv na delovanje imunskih odzivov ali jih spreminjalo, pobrano iz teoretičnega znanja.. se ne spomnim zdaj točno, kje sem to brala.
- so se do zdaj od mojih sodelavcev vsi cepili z Astro in eden z Moderno. So pa vsi stari preko 40, ena zaposlena pri nas se pa ne želi cepit, je pa že bolj starejša kot mlajša, sicer njena hči maturantka, pa je cepljena.
- sem danes izpustila telovadbo, ker me še vse boli od včeraj
- morem danes kaj za službo naredit, pa se mi totalno ne da, še cela sm taka polomljena, vse me boli
- Nimam še nobenih planov, kam bi kaj šla letos, pa še potni list si moram it naredit, ker ga zdaj par let že nimam in ga sploh nisem rabila.
- smo se pogovarjali nekaj o 3 destinacijah; Albaniji ali Črni gori, en kolega in kolegica, ki jima je Evropa 'brezveze' in rada hodita na bolj neturistične kraje imata letos idejo po eni afriški državi pod Marokom, zveni zanimivo, ampak mislim, da ne spada ravno pod varne države + uradni jezik je arabščina, ne vem, koliko sploh zna kdo kaj angleško tam in kako se islijo sporazumevat.. Deluje po eni strani mikavno, po drugi ne vem, če si upam tja it..