Joga v svoji osnovi je zelo duhovno usmerjena, izvira iz hinduizma. Seveda sodobne (zahodne) izvedbe ne vec toliko, ker se bolj na telesni vidik osredotocajo. Ampak vse vaditeljice, ki sem jih do sedaj imela so vsaj malo spiritualnega vkljucile (je pa res, da so vse solane pri priznanih jogijih v indiji, ker je pac indija, od koder joga izvira, cez mejo). Sama sem se najbolj posvecala kundalini jogi, ki je se vedno precej tradicionalna in je vsaka kriya necemu namenjena, ne le raztezanju in krepljenju moci. Sem pa hodila tudi na vinyaso (kar je to, kar se dandanes na tecajih najbolj izvaja), predvsem za utrditev misic, da sem lazje izvajala kundalini jogo.
Aja, pohistvo. Mah, nisem se se nikoli s tem ukvarjala. Doloceni stili so mi bolj vsec, ampak nimam tocno dolocenega. Ko bom bivalisce sama opremljala, bo verjetno vecinoma minimalisticno, a z dodanimi bolj izstopajocimi kosi. Recimo pisana preproga, kak fotelj v neujemajocem stilu v bolj zivi/kontrastni barvi, odstekane zavese, kaj takega. Eno sobo bi pa mela v Boho chic, bean bags, lava lucke, fairy lights, milijon blazin v zemeljskih odtenkih, ves kic, boli me k
Tvoje mnenje o Ikei?