Vprašaj me... #47

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Re: Vprašaj me... #47

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Kot glavni dopust ne bi šla kampirat. Gremo vsako leto za dva, tri dni, v bližini je vedno wc, še raje imam, če je urejen kamp s tušem, to je to.

Te je že kdaj ugriznila kača?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Ne.

In upam, da tega nikoli ne doživim! Se jih full bojim.

- - - -

Kaj je trenutno tvoja še neizpolnjena želja?
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mayaeb »

Veliko jih je, življenje brez nekih želj ne bi imelo smisla.
Ena večjih je,da si nekoč želim živeti nekje stran od mesta, na samem, v prijetni mali hišici s svojo družino ampak ni še čas za to.

Ponavljam.
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

Da bi se naučila bolj profi hodit v petkah :D!!

Piješ vode z okusom ali prisegaš na navadno vodo?
I am not an enigma, just a contradiction!
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

Glede želja po pravici povedano jih imam manj kot kdajkoli prej.
Mislim, da sem imela najbolj intenzivno leto/ leto in pol do zdaj in nimam skoraj časa se kaj preveč ukvarjat s prihodnjostjo oz preprosto nimam nobene take posebne ( večje) želje.

Sem imela zadnje leto in pol zelo pestro (za moje dojemanje) s službo in z zdravjem staršev, tako da se z drugimi idejami, željami niti ne ukvarjam v svoji glavi. Nekako kar se tiče službe sem osredotočena na letne cilje ter jemljem na splošno ' vsak teden posebej, znova' in sem nekako zelo osredotočena na sedanjost bolj kot na prihodnost v zadnjem obdobju.

No mogoče je trenutno še največja želja, da bi se čisto pomirila, razčistila, psihično sprejela vse pretekla razmerja, ki sem jih imela. Imam namreč še svojega prvega fanta, ki mi še vedno piše neka osebna sporočila (nekaj več kot pol leta nazaj je s tem začel), kako bi bil z mano, čeprav imam več njegovih številk blokiranih. Do zdaj sem imela toliko stvari skos, da si nisem vzela časa in predvsem energije se ukvarjat in dodatno razčiščevat z njim. Čeprav nekateri mi svetujejo, naj ga sploh raje popolnoma ignoriram.
--------------------------------------------------------------

Z okusom vode ne pijem nikoli, tudi pri jogurtih se izogibam okusom in jih jem večinoma brez dodatkov.

Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Navadna voda.
Mogoče sem lih 3x kupila vodo z okusom. Mi ne odgovarja oz. voda naj bo voda :D

- - - -

Hodiš pogosto plavati na bazen?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ne, nikoli. Is that a thing? hodit na bazen?

Na zadnje sem hodila poleti občasno s kolegicami, ko sem bila še v osnovni šoli.

Ponavljam + Gospoda inspiracija: kako izgleda tvoja denarnica, nosiš samo kartce, gotovino, koliko gotovine ponavadi?
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mayaeb »

V bistvu je ampak ne hoditi s kolegicami in se družiti ampak iti tja, odplavati nekaj dolžin in iti domov. So ljudje, ki jim je to rekreacija, kot nekaterim tek, kolesarjenje.
Plavanje je koristno za vse telo in ni tako obremenjujoče kot kakšne druge aktivnosti.

Sem hodila, po operaciji hrbtenice 2x tedensko nekaj časa. Zdaj ne, zaradi moje lenobe, bi pa bilo priporočljivo.

Morda je v Sloveniji premalo pokritih bazenov, tudi časa si ne vzamemo dobolj za take stvari. Da se moraš peljati v drug kraj za to je nekaterim že odveč.

------------------‐---------------

Denarnice ne uporabljam, imam v etuiju od telefona bančno, zdravstveno, osebno in prometno ter kakšnih 10€.

Ponavljam to o bazenih, če hodi kdo plavati? Se mi zdi zanimivo.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Aja prvič slišim, nisem ravno ljubitelj klorirane vode.

Nekoč sem imela tenis za obstransko aktivnost, skupaj s takratnim mojim (toliko let nazaj, da sem najbrž že pozabila), sicer pa največ tek, dvoranske zadeve - različne zvrsti plesa.
Zdaj bolj sprehodi, za it hodit, razni pilatesi ,joge, ko si vzamem čas.
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

Rada mam bazene, ampak mislim da ni nobenega v bližini, vsaj ne da bi vedela. So super telovadba, na faksu sem hodila 1 semester na plavanje - kolikor sem se tam namučila v 1uri se na marsikateri rekreaciji nisem :)

Odkar mam telefon z NFC mam denarnico v drugem planu ;) . Tudi če slučajno imam denarnico s sabo, sem skoraj vedno brez gotovine, še iz srednješolskih časov. Jaz sem uni annoying friend ki vedno žica 30 centov za kofe iz avtomata :D.

Ponavljam ali pa: denar večkrat posojaš drugim, ali si ti tisti ki si izposoja?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Hm, no js se edino na morju malo bolj naplavam, še vedno pa manj, kot sem se kot otrok, se pa najbrž še vedno več od nekega povprečnega obiskovalca/ ke plaže.

Kaj je že telefon z NFC? Bi mogla poguglat.

Na zadnje mi je posodil bivši 1 eur za parkirni avtomat za 60 centov, ki ni vračal denarja. Jaz sem imela pa samo par kovancev po 2 eur (ne bi rada vrgla 1,40 eur proč) :D

Drugače nikoli si ne izposojam, nikoli si nobeden ne izposoja od mene.
Prejšnji teden sem prevzele paket od cimre in pristavila 1 eur, da ni bilo treba poštarju vračati kovancev, kar mi je potem takoj vrnila..

Denarnica je mogoče že kar prevelika, imam notri kartice za plačevanje, osebne izkaznice, račune, ki so bili plačani s službeno kartico in jih moram nujno shranit. Z gotovino ne plačujem, rabim pa največkrat ravno za parkirne avtomate.
Če mi zmanjka kovancev, kdaj namenoma plačam s papirjem in se zlažem prodajalkam, da nimam točno, da mi vrnejo kovance. :D

Ponavljam
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ash. »

Ne eno ne drugo. Nimam v krogu prijateljev/družine ljudi, ki bi si izposojali denar, hkrati pa imam tudi sama vedno določeno količino denarja na strani, če pride kak velik izdatek. (Drugo je, če greš na kavo z nekom in ti nekdo plača kavo, ker imaš pri sebi samo bančno kartico, možno pa je plačilo samo z gotovino.)

Imaš kakšno karakterno lastnost, ki ti na sebi ni všeč, in za katero se trenutno trudiš, da jo (vsaj delno) odpraviš?
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Aaam, da bi delala na tem, da odpravim ne, nič ni tako resnega, da bi morala odpravit takoj zdaj, razen to, da se preveč sekiram in preveč skrbim, kar poskušam ublažiti z meditacijami...

Ponavljam
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

Ja! Ravno danes sem prej, preden bi mi spet uničilo dan, šla do šefa in mu povedala, da njegovo ravnanje ni sprejemljivo. Da razložim-delam na tem, da se ne pustim več je*** v glavo.

--

Ponavljam.
I am not an enigma, just a contradiction!
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Da bi imela (še) več potrpežljivosti

- - - -

Tvoj najlepši spomin iz OŠ?
Odgovori