Vprašaj me... #47
Re: Vprašaj me... #47
Sorojence!
Ponavljam
Ponavljam
Vseeno.
Imaš kaj kazenskih točk, si kdaj dobil/a kazenske točke v prometu?
Imaš kaj kazenskih točk, si kdaj dobil/a kazenske točke v prometu?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- prinzessin
- Kofetarica
- Kraj: tu pa tam
Ne (še). Sem pa dobila super nesramno kazen, pa še policaj mi je moral povedati, da jih je pred mano opozoril že 6, jaz sem pa 7, in jaz bom pa dobila kazen
--
Boš kaj manj kupoval iz nečlanic EU prek spleta, glede na nove carinske pogoje?

--
Boš kaj manj kupoval iz nečlanic EU prek spleta, glede na nove carinske pogoje?
I am not an enigma, just a contradiction!
Ampak, kar se tiče prehitre vožnje, če nisi dobila kazenskih točk, imaš polovicko 40 eur, kar ni tako hudo. Sem dobila isto, samo po pošti od mestnega redarstva, ko so me slikali.
Naslednja stopnja pri prehitri voznji je pa polovica 125e in 3 kazenske, sem se najprej že ustrašila, da bom to dobila, ko sem na hitro pogledala pošto.
Sem potem šla gledati cenik za prometne prekrške in prvič prebrala, da je vožnja čez rumeno prekršek. Do takrat sem prevozila vsako rumeno, od takrat naprej nobene več.
Nič ne narocujem iz tujine.
Ponavljam + kaj narocujete ponavadi iz tujine?
Naslednja stopnja pri prehitri voznji je pa polovica 125e in 3 kazenske, sem se najprej že ustrašila, da bom to dobila, ko sem na hitro pogledala pošto.
Sem potem šla gledati cenik za prometne prekrške in prvič prebrala, da je vožnja čez rumeno prekršek. Do takrat sem prevozila vsako rumeno, od takrat naprej nobene več.

Nič ne narocujem iz tujine.
Ponavljam + kaj narocujete ponavadi iz tujine?
Kazni niso samo za prehitro vožnjo....je lahko kar dobra kazen tudi brez točk.
‐-------------------------------------------------------------------------
Kupovala bom enako kot do zdaj.
Večinoma naročam kakšne pripomočke in potrošni material za kuhinjo, ustvarjalni material, razne bedarije
Ponavljam
‐-------------------------------------------------------------------------
Kupovala bom enako kot do zdaj.
Večinoma naročam kakšne pripomočke in potrošni material za kuhinjo, ustvarjalni material, razne bedarije

Ponavljam
Uf dokler nisem letos prvič dobila kazni, se res nisem ukvarjala s tem kaj vse obstaja od kazni, se zdaj ne vem točno. Vse resnejse stvari, kjer ogrožas soljudi ( alkohol, rdeča) preplacas kazen, prinesejo tudi kazenske, kaj bi bilo brez kazenskih in visoka kazen, pa zdaj res nimam domišljije... Upam, da ni kaj takšnega kar jaz počnem, glede na to, da srecujem/vidim policijske avte po večkrat dnevno po navadi..
kupoval bom tako kot zdaj, drobnarije z aliexpressa, včasih z ebayja, to pa je tudi to.
ponavljam
ponavljam
hej norci 

Po navadi kupujem bedarije ki so povečini tam do 30€, zdaj pa ne vem a bo še veljalo da paketi do 30€ ne gredo čez carino ?
Največkrat nakupujem kakšne stvari za airbrush, pa lake za nohte in podobno...
Kateri je bil tvoj najbolj ponesrečen nakup in ti je še danes žal?
Največkrat nakupujem kakšne stvari za airbrush, pa lake za nohte in podobno...
Kateri je bil tvoj najbolj ponesrečen nakup in ti je še danes žal?
Se ne spomnim takšnega primera, mislim, da sem vedno premišljeno nakupovala, kar sem res rabila, ne kar nekaj.
Ponavljam
Ponavljam
Ne vem... denar mora krožit
Še najbolj obžalujem nakup enega rabljenega avta, za popravilo katerega sem zmetala več denarja, kot pa je bil vreden.
Ponavljam

Še najbolj obžalujem nakup enega rabljenega avta, za popravilo katerega sem zmetala več denarja, kot pa je bil vreden.
Ponavljam
Nakup rabljenega kolesa.
Bi rajši napisala, da mi je žal za ponesrečeno kupovanje nepremičnine, ki se ni izšlo nekaj časa nazaj...
- - - -
Si materialist?
Bi rajši napisala, da mi je žal za ponesrečeno kupovanje nepremičnine, ki se ni izšlo nekaj časa nazaj...
- - - -
Si materialist?
Sem in tja.
Nazadnje sem kampirala v čisti divjini, sredi Orkney Islands. < 3 neprecenljiva izkušnja.
eno noč niti nisva mogla šotora postavit, ker je tako pihalo, tako da sva kar v avtu morala prespati.
Ponavljam
Nazadnje sem kampirala v čisti divjini, sredi Orkney Islands. < 3 neprecenljiva izkušnja.
eno noč niti nisva mogla šotora postavit, ker je tako pihalo, tako da sva kar v avtu morala prespati.
Ponavljam
Obožujem kampiranje, šotor, avto...karkoli. Eno leto sva s kajaki šla okrog enega otoka in vse na čolnih seboj, prespala v kakšnih samotnih zalivih...svoboda.
Ponavljam
Ponavljam