mmm nadaljuješ, ta o psu je laž. Takrat sva bila že zdavnaj s sprehoda,ko sem pisala objavo.
Ne skrivam,da živim v najlepšem mestu in ne delam v lj, tam imamo samo uraden naslov, pisarno za zbiranje pajkov in nabiralnik, ki ga grem občasno sprazniti.
Kaj dafak je najlepše mesto? ( ni treba odgovarjat) Meni so mi najlepša primorska mesta. No, sodelavec se ne strinja z mano, njemu je najlepša Kranjska Gora.
Mmm zdaj lahko poveš kaj več o tvojih dogodivščinah.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
1. za dobro jutro sem se v službi polila s parfumom limonske trave 2. polila sem se s parfumom z vonjem češnje 3. zaradi tega sem šla predčasno domov 4. ker je bil vonj tako močen, me je bolela glava
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
1. V dnevni sobi imam več kot 5 rastlin/rož. 2. Za večerjo sem jedla sushi. 3. Nad delovno mizo imam uokvirjene slike s prijatelji. 4. Zadnja kupljena stvar so sandali za poletje.
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)