-* sem potem vedno raztrgan med tem da denar pošljem naprej v Teslo in ostalo EV tehnologijo, ali pa denar malo porabim.
-* je zadnje leto pri meni res vse glede denarja, nikoli ni bilo tako, ker sem vedno vse zagonil da sem se imel fajn, zadnje dve leti pa res delam na temu da si porihtam življenje, in moram konstantno razmišljat kako dosežem in nek nivo udobja, varnosti in pogleda na prihodnost.
-* sem opravil še zadnji večji nakup pohištva, manjka mi samo še en predalnik. Počasi sem se spravil nabirat tudi malo umetnosti in rož, da malo poživim vajb, ker je zdej samo pohištvo in bele stene

-* dobil sem tudi material za teraso, in mislim da bom moral kupiti tudi podkonstrukcijo, hvalabogu ni tako draga kot sem mislil.
-* se še vedno malo lovim s tem odprtjem, tok sem zjeban od tega zaprtja, da mi je kar malo čudno da greš lahko in vidiš ljudi.
-* hočem iti naslednji maj na svoj prvi motoristični trip do Albanije preko evropske trans enduro poti, ker pač, pogrešam avanturo, dve leti nisem naredil že nič omembe vrednega, in je vse tko mal....bedno zaradi tega, kaj je poanta vsega, če ni tega?