Nisem cepljena, ja praviloma sem uporabljala kondom, je pa fora, da sem kdaj s kom tudi izvajala oralni seks jaz njemu ali on meni, s katerim nisem bila skupaj in nekaj sem brala, da v bistvu se večina stvari prenaša prek telesnih tekočin, ne samo prek klasičnega seksa sploh HPV se pa že z dotikom Al tudi pri kakšnih umazanih WCjih baje.
Ena kolegica je menda dobila bradavice, to prenaša en od HPV virusov in je imela baje manj kot 5 spolnih partnerjev, mislim da 3, kar je kar malo na splošno, od mene vsaj. Je pa kar nekaj potovala bolj po državah 3. sveta, mogoče je pa tam dobila kaj, ne od seksa, nimam pojma..
Ta ang. beseda... Ja, fulkrat, vsakič pri položaju od zadaj praktično (vedno samo pri stalnem partnerju, kakor se spomnim) in pri nekem položaju, ko ležiš na hrbtu in partner kleči in te nekako drži za noge, da imaš boke v zraku (se mi zdi, že nekaj časa od tega). Mi je bilo nekaj časa bedno, dokler mi ni ena frendica izjavila ' ja sej to je tipom itak všeč! ' in od takrat se ne sekiram več.

Z mojim fantom v štud. letih, ko sva to počela in se je to dogajalo, sva bila v štud. domu (Sestka v Rožni) , kjer so samo sobe in ena kuhinja in eni vcji, kopalnica za celo nadstropje. Jaz sem imela sobo direkt nasproti teh wcjev in se je potem on zafrkaval, da sej ni panike, sva nasproti vcjev in da bo od zunaj slišat, da prihaja od tam.

Ponavljam