- sem bila po ene dveh mesecih v centru in folka je skoraj kot mravljišče, posebi dokler je dan.. - je pa fuul pašalo se malo odklopit od službe za nekaj časa.

- sem po dolgem času spoznala spet enega novega forumaša

- sem si pa drugače več ljudi predstavljala drugače, kot so pol bli v resnici, ampak najbrž je to normalno. Ne mislim, da bi se kdo delal drugačen na forumu, kot je v resnici, ampak si jaz naredim malo po svoje predstavo o ljudeh.

- komi čakam tudi, da nehajo tej ukrepi in da bom lahko nadaljevala s svojim hobijem/ športno aktivnostjo. Se mi zdi, da res rabim nek hobi zraven službe in to, da se malo odklopim.
- bivši mi neki sporoča, da je velika verjetnost, da je dobil službo nekje, bi bila vesela zanj. Čakamo, da se še za sigurno izve..
- imam še kar dosti sitnih opravkov do petka v službi, ter pripravo na eno prestavitev v petek..
- sem ta teden prvič videla morje letos, bilo najs, bila na obali službeno
- cimri se gresta testirat za covid jutri, sicer naj bi bila možnost, da se je ena tudi prehladila, ko je bila v pon zunaj... upam, da sta negativni, sicer se pa itak ne srečujemo skoraj nič, v pon ju ni bilo, v tor sem prišla jaz okol 18:00 domov ter šla zgodaj spat, danes smo prvič zvečer par besed spregovorile..