- mi tole totalno smrdi!!

In to točno pred zimskimi počitnicami! Kako prikladno

mmm napisal/-a:- Žal mi je, da se očitno tukaj poslavljam od foruma.
somebody napisal/-a:* komaj čakam pomlad. ker tole je... vsako zimo mi precej zaniha razpoloženje. Letos je pa.. grozno. ta megla, dež... in potem vse skupaj, kar se dogaja. groza.
* sanjam o lepem pomladnem vremenu, kavici s prijatelji na eni lepi sončni terasi, brezskrbnem druženju... ker rabim energijo. rabim se povleči čez tole.
emanuela napisal/-a:-je bil petek nor. Sama z otrokoma, moj mi je odnesel vse ključe in nas pustil odklenjene. Naenkrat se psica naježi, nepremično gleda v kuhinjska vrata in naenkrat vidim, da nekdo drži za kljuko oz jo počasi odpira. Psica je popi*dila, lajala, jaz sem po luftu mali dve zaprla v dnevno, se na glas drla kdo si, spi*di ven, x kletvic, na polno brcnem v vrata in spustim psico. Tip je pobegnil, jaz pa sem držala za odklenjena vhodna vrata, klicala na pomoč in preživela groznih nekaj minut med držanjem za kljuko in pomirjanjem otrok na daljavo (ker sem vedela, da je še na dvorišču). Na koncu se je vse dobro končalo, itak sem dala prijavo in upam, da se mi kaj takega več ne zgodi. Kolikor me je bilo strah sem bila pripravljena, da tega tipa napadem, pa je kar je.