- sem malo tako, da ne vem, kaj bi se odločila, se ne morem odločit na tem področju, kaj naredit... Mislim, da je krivo, da imam filing, da sem že v neki taki starosti, da s tistim, ki bi bila skupaj, moram bit prepričana, da se vidim resno skupaj, za družino.. kot da zdaj na tej točki, ni dovolj, da se imaš samo fajn skupaj oz. ni dovolj imet samo zvezo, brez neke sigurnosti v skupno prihodnost..

- da mogoče pa res ne bi bilo v nobenem primeru dobro, kaj imet s sodelavcem.. nisem niti imela namena, mi je simpatičen, ampak mislim, da ni moj tip karakterja v privat življenju tako ali tako..
- zdaj pa imam, ker sem skoraj da malo preveč radovedna in sem se malo pogovarjala z njim o privat življenju in o tem, kakšne novoletne zapovedi ima kdo.. in prišla do tega, da on bi kaj imel z mano (več od odnosa, ki ga imava zdaj) ..

- drugače mi je un tazadnji tip, od poletja, s katerim sva bila na par zmenkih, enkrat rekel nekaj takega kot da sem tistim okrog 40, blizu 40 vsem všeč že samo zato, ker sem 20 in nekaj letnica... oz v smislu kot da samo zaradi tega.. Hja, ni lih neka najbolj prijazna izjava, mi je prav ostalo v spominu..
- da po drugi strani daje tisti iz službenega okolja mogoče malo vajb, da samo išče eno za imet otroke.. lahko tudi, da ni čisto res, moja domneva, ma možno je.. (moja mati meddrugim ima občasno malo tako zlobne izjave o drugih ljudeh, ena moja prijateljica ima moža, ki je ene 2 leti mlajši od mojega kolega iz službe, in je to isto izjavo enkrat rekla o njem, da se mu je mudilo eno vzet, ko sta se zaročila in poročila

- imam filing, da je tle bilo par malo kontroverznih priznanj
- se mi zdi sodelavec zelo tradicionalen tip in js sem pa ravno kontra bolj netradicionalna kot ja.. Verjetno bi rabila bolj nekega freespirit tipa, če že sploh kakšnega..