- že sto let nisem nobenih parfumov v (večji) trgovini vohala, mislim da dejansko septembra nisem nič, tako da možno, da sem na zadnje bila v kakšnem večjem milerju še avgusta.. Me prav mika to it delat, čeprav niti časa v bistvu ne bi prav imela med tednom, ma vseeno.. Najbrž so zdaj tudi milerji zaprti? Ne vem čisto točno vseh ukrepov glede trgovin, pa v centru in na Čopovi zna bit, da ravno tako nisem bia od avgusta..
- sodelavec je bil malo siten zjutraj, res, da sem ga poklicala že pred osmo za en nasvet.. ampak mi je bilo potem kar simpatično, ker me je še 2x kasneje v tistem dnevu klical in se poleg ostalih tem še 2x opravičil.. čeprav recimo, da res mi ni čisto dolžen pomagati ali svetovati pri delu.. se ni imel kaj opravičevati..
- sem vidla 'doma' eno uno šalco z znanimi osebami in me zdaj mika, da bi si še sama eno nabavila.. samo cena je pa res veliko pretirana za eno šalco.. bi vzela Frido ali Einsteina ali Amy, čeprav nje zdaj nisem vidla več ,ko sem bila nazadnje v tisti trgovini..