mayaeb napisal/-a:
Narciso Ambree ima mnogo bolj poudarjen mošus kot zgoraj napisani in ni v pod tako novo kategorijo. Ambree zna biti všečen v določenem delu ciklusa, ker vsebuje afrodizijak in se pozna, da enkrat je ok, drugič ne. Zanimivo kako nas lahko hormoni hecajo.
Jaz nisem sigurna zdaj, če vem, kaj je mošus, tisto, kar si jaz predstavljam, da je, ga niti ne voham v Ambree, sicer zdaj je že ogromno časa, kar sem ga nazadnje nosila ( pa še ne vem, če ga je sploh kaj ostalo v vzorčku, ker je samo 0,8 ml), sem veliko več Feraggamo Per lei.
Ampak jaz ne voham mošusa v Ambree, mislim, da ga veliko bolj voham v YSL Mon Paris, je tako čutit, skoraj kot bi kakšne tastarejše/ klasične od Narcisa vohala..
Me pa nek vonj ali vibe v Ambree spominja na Chanel Coco Noir, ma ne vem a je to nek tak pudrast vonj pomešan z malo pikantnim, ki me spominja na tipične ženske,/ italijanke/ pisarna parfume..
----------------
Kateri so vam pa všeč parfumi za moške? Da vidim, če bom kaj rabila te info proti koncu leta...
Moj prvi na wish listi je zdaj kar samo:
- Amo Ferragao Per lei
- bi pa še vedno poskusila te različice Armani - Air/Sky/Ocean.. di gioia ( so taki bolj lažji, airy in imam filing, da zdaj v tem letnem času, na neke takšne obleke kot so bele srajce, črne hlače..('minimalistične', nerazgibane..) bolj pašejo taki nevpadljivi vonji oz. takšni, ki se bolj zlijejo s kožo, sveži in niti ne delujejo kot parfum.. Če sem si jaz prav zapomnila, kako so mi te stvari dišale pred 2i meseci..