- končno sem se danes na to testno vožnjo spravila, prejšnjič sem imela vozilo, ki je bilo iste firme kot to, ki ga zdaj vozim, zdaj pa eno drugo in je kar precejšnja razlika pri speljevanju, koliko gasa je treba dat in koliko spustit sklopko, kar crkoval mi je na začetku, prejšnjič pa ni bilo čisto nobenega problema, vse isto kot pri mojem zdajšnjem avtu.. Sem ful talent, ker sem dobila avto že prižgan in ga na koncu nisem vedla kje ugasnit, ker ni na ključ in nisem še nikoli vozila tega na gumb, pa malo sem slabo pogledala okoli volana..

- haha ti prodajalci.. mi neki na začetku začne, da mi bo nekaj popravil sedež in volan, ker imam kao dolge noge.. pa jih sploh nimam, to je zlo verjetnto neka taka fraza, kako se stranki prikupit

- me čakajo še priprave na jutrajšnji sestanek, nekje 6+ ur, upam, da mi rata čim hitreje končat in čim več spat danes

- mi je bilo včeraj zvečer kar bedno, ker nisem bila 'doma' in sem pogrešala staro lokacijo in sobo, ki mi je bila domača, ( enga soseda sem imela, ki je ful pogosto kadil na balkonu, kot js, na sosednjem bloku in mi je bil kar tak domač, čeprav nisva nikoli govorila.. starost tam neki čez 30 bi rekla..)