Me ni nikoli neposredno osvajal, ne nič takšnega, samo komplimente mi se kar pogosto daje, ampak je tak tip, da jih daje tudi drugim ženskam, vsem, je z vsemi vedno zelo prijazen..
Govoriva vedno preko službene telefonske številke, o službenih zadevah, nimava sploh privat telefonskih številk drug drugega.. Je pa tudi on tak tip, da se 99% časa ukvarja s problemi v službi in nima časa da bi skos razmišljal samo o osvajanju sodelavk..
- jaz sem pa tako ali tako samska in to tudi vsi vejo.. In sem zato malo bolj sproščena, kot če bi bila v vezi..
-imam takšno delo, da moram večkrat kaj sodelovat ali se posvetovati s sodelavci. Se šteje, da je na mojem mestu 1- 2 leti uvajanja, da prideš kolikor toliko noter in ta sodelavec, ki je ravno samski, je že dolgo pri firmi in res obvlada stvari, jaz se od njega učim..
- očitno bi sicer on imel rad kakšno žensko za resno zvezo ali za imet družino in zgleda, da mu jaz, kolikor me pozna, delujem primerna za to. Kakorkoli, si jemljem za kompliment, če že ne nič drugega.