- je bil super dan, sem se prvič letos kopala v morju oz kopala nasploh.

Sva bila s sodelavcem na kemijskih dnevih pa po koncu še mal skočila v morje pred Bernardinom.
- samo voda ni najbolj čista, js dobim po vodi, ki ni čista neke mini izpuščaje in srbečico, ampak nič hujšega..
- sem srečala eno sošolko iz faxa, bilo fajn malo počvekat, baje imajo stanovanje v Lj nekje blizu lokacije, kamor se sedaj js selim in bova šli kdaj na kakšno pijačo..
- sva na poti nazaj še ful fajn poklepetala s sodelavcem o ljubezenskih temah, sem se malo potožla nad tem I, o otrocih, on ima male nečake, ki so skos na tablicah in mu pridejo težit, če ni wifija

, pa o službi in začetkih..
- malo mi je še vseeno všeč ta sodelavec, posebi karakterno, res tak odrasel moški lol, napram kakšnim tipom bolj moje starosti..
- on me sprašuje, koliko otrok bi imela in moj najbolj iskren odgovor je zdaj res, da si sploh ne predstavljam, da bom kdaj imela otroke in sploh bila kadarkoli s kom v zvezi.. on se mi samo smeji na to izjavo
- sicer me malo skrbi glede službe, me še ful svari čaka za naredit.. bi mi bilo fajn, če bi bil šef dovolj zadobvoljen z mano, da bi mi pogodbo podaljšal

..se moram lotit naredit kakšno stvar še danes..
- sem včeraj random med sprehodom mimo bloka spoznala enega srednje starosti-starejšega soseda, ki me je kar naenkrat vprašal, iz kje iz Primorske sem, ko sem šla mimo.. Verjetno me je slišal, ko sem hodila v kontra smer in bila na telefonu s sodelavcem, da tako govorim.. sem se zaklepetala in je fajn človek, tudi je živel v isti okolici kjer jaz/moji starši.. pa še ful prikupnega psa je imel, pa na koncu mi je ful prijazno rekel, da lahko še kaj poklepetamo kdaj pred blokom in da sem fajn, lušna in simpatična

* mi je ful zanimiv ta "ljubezenski" lajf od hayley. ta lahkotnost s katero se zatreska v tipe.. pa ne mislim nič slabega. sj jaz sem včasih imela tudi te "crushe", ampak potem pa s staranjem (

) čedalje manj
.. v bistvu sem bila malo 'zatreskana' v dva tipa v roku zadnjega 1 leta.. pred tem sem bila pa v obdobju svojih 23 - 26,5 samo s svojim bivšim.. sva v mes enkrat prekinila in mi je bil malo všeč en študent medicine, nisem pa nič imela ne z njim ne s kom drugim, tako da sem samo z bivšim imela karkoli fizičnega v tem obdobju..
- sicer ne vem kako izpade tu gor, za moje pojme je moj ljubezenski lajf neobstoječ in ga niti ni, ok kar sem se dobivala z unim iz prijateljičine poroke se mi zdi že mesece nazaj, pa še blo je sam ene 5 al 6 dejtov..