Prvo veza in potem seks ali prvo seks in potem veza?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
rezika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a rezika »

sm spoznala zlo uredu fanta pa parkrat sva se srecala na zurih pa se pozdravla pa mal debatirala pa mal srala :oops: pol sva pa u postli prstala...in se cist postekala...pa potem sva sla se dostkrat vn in postala parcek :tanz: zdej nama je pa super :)
Uporabniški avatar
Kempo
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana in Bled

OJ

Neprebrana objava Napisal/-a Kempo »

Ja no tko je mal sem prebral tele poste pa je tko tko vsekakor ce ti je nekdo vsec in ga spoznavas torej gres v smer resne veze...se mi zdi se vedno smiselno da preides na spolnost prej od tega en bom odstopil mm gled ena bivso izkusnjo...ko sem ravnal tako kot vecina tle gor jih pravi...dolgo spoznavanje, roamtika, custva, razumevanje, cakanje na spolnost 3 mesece ok sem rekel ni sile sej jo mam rad...ok v startu seks ne po mojem okusu cist, sem si rekel bom se potrudil sej se s casom in ljubezenijo vse poboljsa pa nobenega anpredka...tolk o tej teoriji...pa vem da so bila custva na obeh straneh mocna...eno okvirno sliko o tem kako funkcionirata v seksu dobis zelčo kmalu ostalo se samo nadgradi z odnosom in ljubeznijo ce ze tko ne gre pol pa kriza...ok tako mislim...

LP Kempo
Zivi za trenutke, ne pogrevaj preteklosti in planiraj v prihodnost!
Uporabniški avatar
tassika
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

oj,

Neprebrana objava Napisal/-a tassika »

tudi pri meni je najprej spoznavanje potem pa seks. Se mi še ni zgodilo, da bi tko šla kr z enmu in potem ugotavljala, če mi je včeš. Še nikoli se nisem zaljubila na prvi pogled. Tudi vse moje veze so prešle iz prijateljstva v ljubezen, tako da lahko rečem, da sem vsakega e dobro poznala. Imajo pa punce prav, da je seks z nekom, ki ga ljubiš enkraten, ker so vmes čustva ne pa zgolj potreba. In tudi pri seksu se je treba malce prilagajati in pa kdaj pa kdaj kaj novega poskusiti pa ne rata dolgčas. Ne vem kako je bilo pri tebi ampak pri meni je tako, da dalj kot sva skupaj boljše je tudi v postelji. Zato sem jaz za tezo najprej veza potem seks. :razz: :razz:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Ponavadi se začnejo nabirati čustva...in ko pride do pravega trenutka se zgodi...vsaj pri meni je tako... :)

Čeprav poznam nekaj zvez,da sta se ga prvo nekaj časa lepo imela(sta ga športala v pojstli!)...pa sta potem par ratala...eni tako eni drugače...nikoli ne veš...čudna so pota božja! :D

Odobravam,pa obe poti :onceldoc:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

Če govorim zase, sem najprej za spoznavanje, prijateljstvo, ljubezen in šele potem, ko se že nekaj časa poznata, pride na vrsto seks. Z mojim lubijem sva se kar dolgo spoznavala in nikoli mi ne bo žal, da nisva šla po 2 mesecih v posteljo, ampak sva malo počakala, se še malo bolje spoznala in se prepričala, da je to res to. :hearts:

Tako na splošno pa... Nikoli ne veš, kdaj in kako te lahko tista prava oseba preseneti, zato puščam odprto tudi možnost, da resna zveza nastopi šele po seksu. Vse je odvisno od obeh posameznikov in situacije v kateri se znajdeta, na koncu so tako ali tako pomembna le čustva, iskrenost in zaupanje. Brez tega pa ne deluje nobena zveza, pa če se je začela s seksom ali ljubeznijo.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

če si že dejaven na področju medosebnih odnosov, ti svetujem malo bolj precizno izbiro besed, namreč, da osebo primerjaš z robo, ki jo sprobavaš, nakazuje le ne tvojo površinskost in nespoštovanje do osebe, s katero si v (sexsualnem) odnosu.

da bi zbirala partnerja izključno na podlagi ujemanja v sexu se mi zdi nekako živalsko in patetično za vrsto, ki bi naj predstavljala vrhunec razvoja na tem planetu ... pa vendar ne morem reči, da sex ni pomemben.

sex imam lahko z komer hočem, partnerski odnos pa samo z osebo, ki je na dvolj visokem duhovnem nivoju.
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Vermilion »

js sm za to, da je najprej veza pol pa sex...

itaq, da je oboje važno, samo da se z nekom ujemaš samo sexualno, drugač pa čisto nič... pol se mne to že ne zdi ena veza, ampak pach kot en šport :twisted:...
Uporabniški avatar
reimi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a reimi »

prvo se z nekom spoznam, šele kasneje pride postelja. sexa brez ljubezni si ne predstavljam in ga ne prakticiram.
monicque
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: tam kjer je moj srčk

Neprebrana objava Napisal/-a monicque »

vprašanje je zanimivo a pri tem je vedo tako, da je odvisno od vsakega posameznika...nekdo rabi več časa, nekomu dogaja zelo hitro...

...moj primer je tak, da sva se s sedanjim poznala prej leto pa pol in sva si bila simpatična, vendar nisva o tem nikoli spregovorila...potem je prišlo čisto po naključju in evo naju na drugem zmenku (na prvemu nisva mela kondoma zato ni blo nč- previdnost je mati modrosti)... skupaj sva sedaj dobre 2 leti...
...pri prejšnjem pa je bilo na približno 5 ali 6 zmenku, tako da tega po moje ne moreš določit, pride ko sta oba za to...
Life is one big drama in which you play main character.
How you play it is up to YOU
Uporabniški avatar
zvezdica83
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a zvezdica83 »

najprej prijateljstvo, ljubezen, sex
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Najprej zveza, potem sex.

Čeprav sem doživela oboje in se mam v sedajšnji zvezi (first sex, than love) prov fajn :D
šečeru
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a šečeru »

po mojem je prvo veza pša potem sex.
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
Pupsi
Sramežljivka
Sramežljivka

Mnenje

Neprebrana objava Napisal/-a Pupsi »

Iz osebnih izkušenj ti lahko povem, da je včasih varljivo kakšen je lahko sex. Na samem začetku veze, je bilo malone dolgočasno, tisto vsesplošno, ker si ne upaš eksperimentirat. Ko pa nekoga spoznaš in predvsem, če med sabo veliko komuniciraš je lahko iz dneva v dan boljše, bolj intimno in bolj vroče...
Sex ni vse ali je pa veliko!
nincha
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nincha »

hmm...ja 100 ljudi 100 čudi ni kej
jz pa ubistvu delam to čist po filingu...kokr se z nekom ujamm
loh najprej sex pa pol veza(al pa tu ne :eek: ) :D
al pa obratno..ampak mislm da pa definitivno sex mora bit :ja:
At this moment, there are 6,470,818,671 people in the world. 6 billion people in the world. 6 billion souls. And sometimes, all you need is one
cosmy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cosmy »

Zame najprej zveza, šele potem sex!
Peek-a-boo!
Odgovori