- sem precej zadovoljna s tem tednom in s sabo, vsaj če se primerjam s prejšnjimi tedni, čeprav še zdaj nisem čist tam, kjer bi mogla bit
- mi je kar pomagal pogovor s šefom očitno, da boljše vidim celotno sliko .. končno si je vzel malo časa zame po več kot pol leta..
- ful fajn je, da je petek, božansko je bit v miru doma in da veš, da sta 2 dni fraj in ni nikamor več treba..
- v bistvu mam že vse časovno čist nabasano
- danes se mogoče dobim s kolegom, ..sej res! sodelavec mi je rekel za pijačo, zdaj si nisem čisto zapomnila ali je rekel, da me bo on poklical ali moram js mu sporočit kdaj bom mela čas, ko končam..
- čene je bil pa del petka rezerviran še za čiščenje stanovanja
- soboto ne vem kaj bom, hkrati bi mogla cel dan gledat za nov avto.. od torka naprej nisem utegnila nikamor iti več pogledat.. hkrati sem planirala celo soboto delat za službo..
- me spet mika kak nov parfum, ma se zdaj ne morem odločit med Chanel Nior, Guerlain - Terracota in Guerlain Le petite robe noir intense, tudi ta nov My way od Armanija mi ni slab in Mon guerlain mi je tudi všeč, čeprav hkrati mi je lep, topel, hkrati pa ne preveč izviren.. - glede lavande naj bi že veljal za izvirnega sicer pa zelo močna vanilja, js kar od nekje voham mandelj, mogoče dojamem mix sadalovine in vanilje kot mandelj, skratka enaka reč kot Girl of now, Miss dior in polovica Dior poisonov, ki so zame najbolj neizvirni/ dolgočasni vonji.. Girl of now še malo izvzamem iz te izjave..
- bi imela nek nov vonj, sem se sedanjih malo naveličala, nosim kar skos vse po malo, najbrž edino Light blue nisem nič nosila pa tizga Naomi Campbell taklasičnega ne..
- sicer pa za moje pojme je najboljše, najbolj kakovostno, kar se dobi v klasični dizajnerski parfumeriji Chanel no.5 (edt ali edp) in Coco mademoiselle, pika (verjetno še Coco, samo je premočen, za nosit čez dan, pa ga niti ne gledam tolk.. ). Tako da od dizajnerskih parfumov vem, da nekaj boljšega od tega, kar imam, ne bi dobila.. Zdaj za nišne pa nimam volje dajat 3-5 x cene običajnih dizajnerskih parfumov..
- mislim, da si skos bolj predstavljam, kaj je pačuli in to je neki, kar js prav gravtiram proti temu očitno, ne da bi se zavedala.. Npr. Chanel noir naj bi bil tipično predvsem zmes pačulija in vrtnice.. pa še nekaj malo manj zaznavnih not..