bistveno je, da je tvoj post dajal vtis da vožnje ne jemlješ resno (in pri tem ni treba neke posebne analize posta delat), in reakcije na to so pač take kot so (kakor jaz vidim so dost spoštljive, potem je pa eskaliralo na negativnost, za kar pa ne moreš samo vseh drugih krivit).
jaz upam, da v resnici jemlješ vožnjo dovolj resno. je pa, kot si sama že ugotovila, velik malomarnih voznikov, in najbrž je jasno da noben od teh ne bo sbei priznal, da je malomaren ali ne. tako da premisli iskreno pri sebi, če si ena od njih ali ne.
drugače pa, glede tvojega neanaliziranja postov.. ti si zanalizirala mene na podlagi tega da NE pišem postov

seveda je sproščeno pisat prek neta in marsikdo se zdi drugačen, kot je. in tudi če nekdo piše bedarije, ni nič hudega. sam ko je pa nekaj, kar je lahko nevarno, so pa pač reakcije.
no, razlog za to da ne pišem veliko postov tukaj je ker se tudi jaz raje družim in pogovarjam z ljudmi, s katerimi se razumem in je čim manj kreganja, s tem forumom imam pa večinoma slabe izkušnje. v reali pa seveda tudi enako velja - če se z nekom samo kregaš, se pač ne družiš z njim.