Hayley, ali pa pač ne piješ in voziš. Recimo.
-je šla ta večja v vrtec in jo prav pogrešam. S tamalo nimam veliko dela, vmes vse pospravim, operem, skuham, ona pa se mi smehlja. Sva na podlogi, jo imam v nosilki, to je tako zadovoljno dete, da ji je povsod ok.
-se mi zdi, da sem veliko sama doma zadnje čase in da mi je mož kot cimer. Obdobje kot obdobje. In da mi je veliko bolje, ko imam zapolnjen dan.
-se zdaj oktobra spravim do faksa in dokončam še tole diplomo, čisto škoda mi je, da bi mi šlo tisto delo v nič.
-s psičko hodiva dalje v pasjo šolo. Kar kul je, da se obe namigama. Razmišljam tudi, kako naj vpeljem mantrailing v domač trening. Kar je pa ziher-je najbolj hiperaktiven pes v celi skupini. Kar je plus, ker ima veselje do dela z mano in minus, ko se mora umiriti.
-sem pobarvala en manjši predalnik. Kdo bi rekel, da bodo meni, zagovornici modernega minimalizma kdaj všeč lesene stvari v pastelnih barvah. Nevah.
-ko zvečer tuširam starejšo, ji po koncu rečem dejmo, dejmo roke v zrak in ona nazaj v Tacn pele vlak

haha, majhne fore, ki so mi smešne, njej pa tudi

,
-so mi že kar lepo zrastli lasje. Fajn se počutim in nič ne pogrešam paža.
-že tako dolgo časa nisem nosila nekih dekoltejev ipd, moja garderoba sestoji povečini iz pajkic+midi oblek. Sem pa zadnjič oblekla eno bolj odprto oblekco in mi je bilo spet neprijetno, ker ne maram, da me kdo gleda in di bubs.
-mala velika zadovoljstva dneva-avto je naredil tehničnega brez pripomb. Kljub temu, da velikokrat pogrešam svojega črnega terenca, je tale res res cuker glede porabe, ker porabi le pol toliko.
The world is as you are.