slovenc79 napisal/-a:zato mi je bilo vedno čudno, da tam večina ljudi deluje ful družabnih, ekstrovertiranih, polno je nekih popotnikov..
- ja to se tudi meni zdi, da se vsi tržijo kot neki zabavni, ekstrovertirani, sicer ne vem točno kako zgleda, ampak imam tak filing..
- drugače po eni strani štekam, da spet ni nujno, da je samo za nedružabne, ker potem, ko si malo starejši, res lahko nimaš toliko časa ven hodit in spoznavat ljudi, kot,ko si bil mlajši, manj časa.. Čeprav ljudje, ki si upajo in niso zadržani, spoznavajo tudi v vsakodnevnih situacijah.. ampak spet, če se giblješ večinoma po enih in istih tirnicah, ni toliko zanimivo.. -> kar lahko včasih izpade kul, včasih čudno/ vsiljivo.
- Se spomnem, sem enkrat rekla, da naredim malo en krog po ulicah po centru za malo pavze od učenja, ko sem bila študentka, in kar eden pride zraven mene in me sprašuje če se mi lahko pridruži, kamorkoli že grem..

-
- ku so mi smoptani taki opisi, prav uno res - could you be any more boringslovenc79 napisal/-a:"love animals, love travel, love food"