- Saj bo hayley

- Sem si tudi jaz privoščila zdajle ob branju eno res švoh kavo, po 100 letih...Me zanima učinek. Nizek pritisk še kar vztraja in mislim, da bo tako do konca...

sem utrujena in neke čudne volje...
- Se mala zadnje dni ne počuti dobro in mi je kar malo hudo, ker je jaz trenutno ne smem dvigovat, ko bi bila še posebej rada ves čas "gor". Ne vem katera je bolj sitna, jaz ali mala...

Ko se slabo počutim sem tečna kot hudič.
- Da vikendi grejo res prehitro mimo... včeraj sta se pri nas za par uric (na poti do morja) ustavila kolega, zagrizena motorista in sem bila res vesela videt to prijateljico po daljšem času, čeprav se počutim nekam nedružabno zadnje čase...
- Mi je naštrikala/nakvačkala

najbolj kjutiš copatke za dojenčka, medtem, ko mi je ena druga kolegica prinesla najbolj kjutiš skodelice (izdeluje sama, peče, poslikava, koplje glino, ni da ni). In potem sem tu jaz, ki nimam nekega smisla/talenta za razne take DIY. Sem enkrat poskusila sledit tutorialu Boba Rossa in nehala že pri ozadju, ki sem ga zafušala. Imam pa od takrat njegove videe včasih za background noise, kadar sem pod stresom, me nekako pomirja,... "no mistakes, just happy little accidents" and "happy little trees".
- Sem s puppy eyes gledala kako so srkali mrzlo pivo...pa sploh nisem nek pivec ampak, če pa kaj paše poleti v vročini, je pa to kozarec mrzlega piva..
- Sem po ovinkih izvedela, da se je eni kolegici in par sorodnikom malo povesil nos, ker sva dala novičko o pričakovanju v svojo okolico ven "šele" po 4. mesecu, ker sem imela pri tej nosečnosti od začetka toliko skrbi in lažnih alarmov... Enostavno je to najbolj petty zadeva...mislim halo?

kdo zameri kaj takega? No, očitno...svašta. Če pa pogledaš iz druge strani, si mi očitno dovolj pomembna oseba v življenju, da bi bil že pričakovan update v primeru, če kaj ne bi šlo dobro. In ravno tega se človek želi izognit...mar ne. V glavnem res ne razumem nekaterih ljudi.

Pa teptam to zemljo že dobrih 30 let.
- Smo v službi speljali veliko bolje od skrbi in sem prav zadovoljna, da so bili naši predlogi in delo tako pozitivno sprejeti (sicer žal ne vse, ampak že popravljamo..). Seveda ni šlo brez low blow opazk s strani enega sodelujočih, ampak kaj drugega od človeka, ki zase trdi, da ne pozna sramu, niti ne pričakujem. Prisrčno.
- Še ta teden bo malo bolj na obrate in se moram zdaj zvečer spravit pripravit vse zadeve za naslednje dni. Mi je moj priskočil na pomoč pri določenih neznankah v obravnavanem primeru, čeprav ima svojega čez glavo in sem mu res hvaležna... upam, da bom imela kdaj tako v malem mezincu to področje, kot ga ima on.
- Upam, da nam(a?) avgusta le uspe še kam pobegnit za bližajočo 3. obletnico poroke, res ne bi se branila kakšnega vikend paketa nekje na samem ali pa večera v dvoje.
-Hvala nevemkomu

, da se je tistega dne pred leti pojavil pred našo pisarno.
- Mi je sestra popoldne pripeljala 3 zvrhane škatle starih stvari, da pogledam malo kakšne knjigice za malo, pa če je kaj pametnega za kolegico, ki zbira razne zadeve. Ko je mala le zaspala, sem se kar zamudila ob krami in tudi spominih...spotoma prelistala družinske albume, vmes enega še s črno-belimi fotografijami in me je kar malo stisnilo ob gledanju.
- Vmes sem se še poskusila izognit določenim spominom, ampak ne...direkt pred mene padla uokvirjena slika mami iz pogreba, ki jo nisem mogla pogledat par let. Oh mami.
- So mi pa fascinantne stare slike, starih staršev v mlajših letih, okolice, takratna "moda", čisto v nek drug čas in spomine me je vrglo ob gledanju in sem se zalotila, da sedim po turško na tleh in oddajam neke zvoke smehljanja, ooo-jev in smrkanja. Sorodnikov iz Ukr. nisem videla že par let.

Na trenutke se počutim čudno in imam nekako slabo vest, ker je moje življenje tu tako lepše...sploh po vsem. Vem, da so te misli in občutki vsaj do neke mere iracionalni,
- Kot tudi to, da se včasih počutim na nek način manjvredno, ker po moji strani moja otroka nimata babice in dedka. Vem, da je zelo čudna misel oz. občutek in nima veze/teže v vsakdanjosti. Včasih se pač prikrade...kaj češ...
- Samo te krame in stvari je res preveč, če bi kdo mel vintage sovjetski fotoaparat naj mi piše

Vmes sem našla še zlato žlico, ki mi jo je dala v otroštvu mama od prijateljice, ko smo pri njej jedle torto z "zlatimi" žlicami in sem se drla "zLaTe žLiCe imajo, kakšna bogatija!" Se ji je očitno zdelo tako posrečeno, da mi je dala tisto bogo žlico.
- Mi je včeraj tako zapasal hotdog za večerjo, da sem si po dolgem času šla kuhat hrenovke...pojedla bolj malo, kar je ostalo sem narezala mački in še mačka ni hotela jest...naša mačka, ki je dejansko hišna roomba, ni hotela hrenovke pojest...mislim, da to nekaj pove, yikes.

- Sem po naključju izvedela, da je bila ena sestra v peteklosti članica foruma hah...sicer zelo kratek čas.
- Nič, "veselo" na delo... (čeprav mi še tla trenutno zgledajo dovolj vabljiva za spanje)
ps1- ok, nisem pričakovala, da bo tak chunk teksta vrglo
ps2- creepy, da sva z emanuelo istočasno razmišljali/pisali o slikah in spominih