Ananhas napisal/-a:Ena je omenjala utrujenost oz. manjko energije, kljub večim kavam na dan... Ko sem še pila kavo, mi je bilo vedno čudno, ker sem imela občutek, da sem po kavah še bolj zaspana in je bil učinek kontra, kot bi želela... Nisem pa vedela, da na nekatere tako vpliva. Sicer manj verjetno, da je le to razlog, je pa možnost...na katero mnogi ne pomislijo, ker se jim ne zdi logično.
Ne vem. Sem tudi o tem razmišljala, zbiram pogum, da poskusim ukinit. Ampak se moram prej odločit, če je smiselno, da kavo zamenjam za npr. zeleni čaj, ali je bolje, če vse kar ukinem. Ne vem, si bom kaj prebrala na to temo in videla.
*Sem pa opazila, da na splošno te hitre menjave vremena zeloooo slabo vplivajo name. Prejšnji teden je bil katastrofa. Ampak se potem nisem sekirala in sem malo bolj počivala. Pač stvari niso bile narejene.
* danes sem si vzela frej v službi. Še dobro. Ker sem imela čas in lepo prebrala vso elektronsko pošto, našla eno kar precej pomembno sporočilo v spam-u. Res, še dobro.
* glede na to, kako te frej dneve ponavadi zbluzim, sem bila kar pridna. Malo dlje sem sicer spala, malo pospravila po stanovanju, šla v trgovino kupit hrano, odpisala na ful mejlov, se malo učila.. Ima sicer na listu še polno stvari napisanih, ki naj bi jih naredila, ampak mi gre zaenkrat dobro.
* prejšnji teden sem se končno spravila k frizerju, sem se kar precej ostrigla. Mi je kar všeč frizura. Malo me pomladi.
* kar je kul, da ne izgledam tako stara kot sem, ker imam tko občasno krizo. Ker gledam kolegice - poročene, otroci, službe, hiše... tako izgleda, kot da vedo kaj delajo v življenju. Potem pa jaz, ko res ne vem, kaj naj z mojo službo, naj ostanem, ali popolnoma spremenim poklicno pot.. hkrati bi bila najbrž že sposobna, da vzameva kredit in kupiva nepremičnino, pa se še to ne moreva odločiti, kje v sloveniji bi živela, v čim bi živela...
* ko smo ravno pri tem, res res se sprašujem, od kje ljudem denar, da kupujejo tako drage nepremičnine. pa ok, dobiš kredit, ampak tudi za kredit rabiš imet določen % vrednosti privarčevano.. ne vem. ni mi jasno.
* vse kar vem je, da bi imela psa št. 2 (in potem še naprej en velik trop) - kar smeje se mi, ko to pišem

* evo, zdaj sem se malo razpisala, vmes pojedla mojo najljubšo tortico