Waw, kako vse zgodaj vstajajte. Ok js tega nisem napisala zgoraj, ampak sama največkrat med 6 in 6:30, danes sem nekaj 6:15.. Kar sem doma zadnji čas začnem delat za službo nekaj med 7:30 in 8:00 zadnji teden, (na začetku karantene sem bolj okoli 8e) pred tem pa telovadim, jem zajtrk/ kuham kavo, kdaj še kaj pospravim/ počistim..
(še to sem se spomnila, da jaz pa vedno meditiram bolj v večernem ali poznejšem popoldanskem času, po službi, mi ful paše kot nek kontrast, ko sem utrujena/ zategnjena, da me sprosti..)
Uf, z nobenim se ne kregam zdaj, že prav pozabla kako to zgleda.

S tem zadnjim bivšim se tudi nisva dosti kregala, on ni tak tip, da bi se nekaj dosti kregal, se je pa večkrat kaj utrmal ali zameril hitro.. (otročji)
Kregala sva se, ker je on hotel, da več časa preživim z njim, sem imela več nekih zadolžitev in obveznosti, stranskih dejavnosti kot on.. Kdaj kaj okrog prostega časa, ker sva imela različne želje in on je tudi tak, da goni svoje in je trmast in ni, da bi popustil in dal prednost, da kdo drug kaj odloči.. tudi kaj okrog financ..
Glede kraja bivanja, sem jaz imela željo, da bi živeli v daljni prihodnsoti na primorskem, on je bolj hotel ostat v Lj oz okolici.. Glede družine in otrok, bi rekla da sem jaz nekaj vmes na splošno, nisem nobena skrajnost, ne da bi hotela jih imet zdaj takoj, ne da sploh ne bi hotela imet družine ali otrok, on je pa bolj tak, da ne bi imel družine, otrok, vsaj ne še nekaj let ali v bližnji prihodnosti..( kar sem se pogovarjala s kakšnimi moškimi, ki so zdaj malo čez 30, so rekli, da tudi oni, v njegovi starosti, (do) 25, niso hoteli še imet tega.. )
So pa še stvari, samo ne vem, da ne bi predolgo tukaj razlagala.. glede stila življenja, je on bolj tak, da se mu ne da preveč 'grebst', ambiciozen bit, ali neke posebne cilje imet, bolj ceni, da je v miru in da je srečen, nekaj v tem smislu, jaz nisem toliko taka kot on..
Ponavljam + imaš svoje naj kozmetične izdelke, katerim si zvesta? Npr naj puder, maskara, šminka, kakšni izdelki za lase.. ?