obleka: črne pajkice, ohlapna siva cropped t-shirt
lasje: v čopu, lih malenkost že sprana barva, mogoče si dam naslednjič pravo barvo, ki se ne bo nič spirala
nakit: uhani
make-up:bb krema, obrvi, maskara od službe še
počutje: uff tko mal pod adrenalinom, sem se že skor mal ulenila zadnji čas, zdej sm pa nazaj dobila eno brco v rit, pa tko ne najboljše, napeto + obupano, ker ne vem, kako mi bo vse uspelo..
jem: nič, na zadnje grški jogurt, češnje, par merci čokoladic , ki sem jih od sodelavca dobila
pijem: prej zeleni čaj, se morem spravit it delat novga
poslušam: cimri v sosednji sobi igrajo družabne igre, ki jih jaz ne morm igrat zrd učenja..
želim si: da mi uspe eno stvar odpravit sredi junija oz najkasneje začetek julija, da bo šlo ok v službi, da mi neke stvari uspe končat jutri.. , seksa danes in da bi danes prišel k meni

( sem ugotovila konec tedna, da je to fuuul boljša sprostitev od nikotina ali alkohola

treba malo zamenjat droge vsake tolk in I need my drug now

)
rad/a imam: seks, čokoladice
sovražim: slabše dni v službi
čakam: nič
misel dneva: da bo kar brutalno od zdaj naprej,
mi je kar smešna situacija, ker mislim, da neki poskuša sodelavec uizi flirtat z mano, nisem bila do zdaj čist prepričana kakšno je moje stališče glede vsega tega u (ampak feels so good malo pihanja na dušo

, pa še pri njem mi tako seksi deluje vsa ta samozavest, ker obvlada svoje delovno mesto, pa meni, ki sem bolj zelenc res delue tak, da vse ve in vse zna.. ), ma zdaj vidim, da bo prišel tak plaz, da sploh mislit ne bom imela časa na takšne obstranske zadeve..