- sem excited za barvanje naslednji teden! Ok, razen, če moj frizer ugotovi, da moja ideja ni dobra in me ne bo hotel pobarvat na tisto barvo ali odsvetoval in mi uturil kaj svetlejšega spet..
- ful hvaležna za to mojo službo zdaj
- je bil včeraj kar dolg dan, delala za službo od 7ih do 8:30 zvečer, s tem da sem še vmes na servis skočila..
- sem ta teden od tor do pet delala od doma in že malo pogrešam bit v službi (in na kakem kofetu al kapučinu vmes), sploh zdaj, ko nisem sama več v fletu
- mi je ful dvignilo motivacijo za delo in dobro voljo včeraj, ker mi je sodelavec rekel nekaj v smislu, da sem zelo fajn, ker sem tako zelo dovzetna za učenje novih stvari.. Sicer najverjetneje mi je to rekel samo zato, ker sem mu simpatična, ma je vseeno fajn slišat.

- jooj, kako pogrešam bit sama v stanovanju oz met celo stanovanje zase

- komaaaaj čakam, da bom kaj na morju letos, pa še moja teža je zdaj najbrž najnižja v zadnjih letih, verjetno je bilo zadnje poletje, ko sem imela takšno težo kot sedaj, ko sem imela 20 ali 21?? Edini minus je, da joške so najbrž bolj kul pri višji teži, samo jbg, ne moreš imet vsega, (raje imam ožje noge pa manjše joške, če že izbiram, iskreno..

- so mi pa še vedno ljubše take bolj obstranske, ne taglavne plaže, kjer si lahko v miru na pol nudist

- ugotovila, da prevozi.org laufajo nazaj